На път за Гоце Делчев

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
blinder
Автомобил:
Двигател:

На път за Гоце Делчев

Мнениеот blinder » Пон 25 май 2009 10:07

Колеги,
в събота ще пътувам за Гоце Делчев.
Има ли някой който е ходил скоро на там, че ми е мътна индия.Има ли някакви особености по пътя, ремонти и всякакви такива неща?
Ще съм благодарен на всеки отзовал се.
А като време колко ще е придвижването от София, при нормално каране и нормална пътна обстановка.

Потребителски аватар
vasko073
Автомобил:
Двигател:

Re: На път за Гоце Делчев

Мнениеот vasko073 » Пон 25 май 2009 12:23

Аз бях тази неделя . Пътя е хубав няма ремонти . Полицаи също не видях ,но след добринище има на места дупки комбинирано с хубав път и много лъже така ,че по внимателно да не се разтресеш като мен ! :horror: Мисля че около Баничан , но не сам много сигурен . Приятно и безавариино . :dance:

Потребителски аватар
Andrey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andrey » Пон 25 май 2009 12:26

Съвсем нормално се пътува до там. За около 3 часа без зор. След Банско има участъци с не много добра настилка, но нищо страшно. Интензивно движение има до Банско, после е спокойно. Преди месец имаше разни ремонти на Предела, но отново нямаше проблем - обозначени са и са регулирани.

VesMil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот VesMil » Вто 26 май 2009 17:01

Колеги да Ви питам, най-вероятно ще пътувам Стара Загора -Гоце Делчев, кажете ми кой път е по-добър независимо от разстоянията, имам GPS , но той не знае в какво състояние са пътищата за жалост!

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Сря 27 май 2009 10:09

Благодаря колеги!
След като няма ремонти по пътя и тем подобни отбивания и заобиколни маршрути е добре.
Сега остава да зареждам колата и да потеглям в събота рано, че да не изпусна танца с булката mhihi
А имаме ли колеги от Гоце Делчев :roll:

Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jonn_krissy » Сря 27 май 2009 10:45

blinder написа:Благодаря колеги!
След като няма ремонти по пътя и тем подобни отбивания и заобиколни маршрути е добре.
Сега остава да зареждам колата и да потеглям в събота рано, че да не изпусна танца с булката mhihi
А имаме ли колеги от Гоце Делчев :roll:

Аз колега сам от (ГРАДА) :Mr Green Fun и работя на една бензиностанция до циповия завод(UNO OIL).Само при мен ще заредиш с 11 стотинки по евтино гориво(бензин или дизел).А лошата новина е че днес и утре почивам и нема да ме сам там. :Mr Green Fun

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Пон 01 юни 2009 14:24

Колеги прибрах се :lol:
3 часа без никакви извращения със скороста, на места 120, но имаше и места с 70.Горе-долу със спазване на ограниченията, че там ми е непознат участака и незнаех къде има полиция :oops:
Предела е ОК, няма никакви ремонти в момента и движението не беше натоварено.След Симитли беше спокойно.
След Добринище, както каза и колега пътя беше в окаяно положение - около 15-20тина км. беше доста разбит, не целия, но 1км. зле, 2км. добре и пак същото.Надявам се да до оправят...с./гр. Места мисля беше участъка.Преди, В и след него е това.

Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jonn_krissy » Пон 01 юни 2009 15:23

blinder написа:Колеги прибрах се :lol:
3 часа без никакви извращения със скороста, на места 120, но имаше и места с 70.Горе-долу със спазване на ограниченията, че там ми е непознат участака и незнаех къде има полиция :oops:
Предела е ОК, няма никакви ремонти в момента и движението не беше натоварено.След Симитли беше спокойно.
След Добринище, както каза и колега пътя беше в окаяно положение - около 15-20тина км. беше доста разбит, не целия, но 1км. зле, 2км. добре и пак същото.Надявам се да до оправят...с./гр. Места мисля беше участъка.Преди, В и след него е това.

Браво бе колега и не мина през мен тва си е.Иначе растянието и аз го взимам за толко + - 30 мин

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 04 юни 2009 16:49

jonn_krissy написа:

Браво бе колега и не мина през мен тва си е.Иначе растянието и аз го взимам за толко + - 30 мин

Е нали си писал че не си на работа или нещо сте се разбирали отделно?

Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jonn_krissy » Чет 04 юни 2009 18:18

Милослав написа:
jonn_krissy написа:

Е нали си писал че не си на работа или нещо сте се разбирали отделно?

Разбрахме се с лични колега ама тои е обаркал бензиностанциите.

Потребителски аватар
GTspecial
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTspecial » Чет 02 юли 2009 11:50

Vesko_SZ написа:Колеги да Ви питам, най-вероятно ще пътувам Стара Загора -Гоце Делчев, кажете ми кой път е по-добър независимо от разстоянията, имам GPS , но той не знае в какво състояние са пътищата за жалост!

Малко късно я виждам темата ,но все пак: Пътувам Пловдив -Гоце Делчев почти всяка седмица(родом съм от ГД)
Та от Пловдив най-бързо и без движение е :
Пловдив - Пазарджик - Белово - Юндола - 10 км преди отбивката за Банско(има една гара на теснолинейката)(има табела "Елешница")и оттам към Гоцето .Горе доло 180-190 км 2,30-3 е нормално :да:
Изображение

Върни се в “Пътеводител”