Ферибота (italy) Brindisi - Patra (greece ) колко струва

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
dieselfan
Автомобил:
Двигател:

Ферибота (italy) Brindisi - Patra (greece ) колко струва

Мнениеот dieselfan » Чет 18 яну 2007 13:07

някой знае ли колко струва ферибота (italy) Brindisi - Patra (greece ) за да ти закара колата . (това са 450км)
Обмислям следното пътуване http://mail.dir.bg/~itsan/trip.jpg

и се чуде колко Евро ще ми излезе . Ако знаете за магистралните такси по пътя също ще ми е полезно

П.С.

лошо е че колата 2.0 е на бенз а той е 1.23 Еuro/Liter

Изображение

Потребителски аватар
dinko_bonev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dinko_bonev » Чет 18 яну 2007 13:29

2005 г. по това време се върнах от Италия по същия маршрут - за мен жената и колата ми взеха 125 евро, но ме накараха да платя в двете посоки - 250 (за да не съм останел да живея и работя в Гърция)... Пътувах със Суперфаст. Сега не зная колко би могло да е?! Между другото цената за колата се определя от габаритите и!

ivanhoe
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ivanhoe » Чет 18 яну 2007 14:28

Не знам за Бриндизи - Патра, мога да ти кажа за Бари - Игуменица:

от този сайт може да си провериш цените:
http://www.ferryto.co.uk//euro.html
Цената зависи от габаритите на колата и колко човека сте. Имай предвид, че спането на така наречените самолетни кресла е голяма мизерия. Аз пътувах август.06 и всичката сган non-Europe студенти дето си бяха купили билети On-the-desk ми се търкаляха в краката. Предполагам, че сега, зимните месеци няма такива изцепки, може да се пробваш да минеш тънко като тях ;)

Цените по магистралите в Italy са около 10Euro/100 км. Моята сметка беше следната: дизел, харчи 5/100, колкото ми струваше нафтата, толкова плащах и за магистралата.

Купи си карта и се опитай да караш по нормалните шосета - разликата е само, че на магистралата имаш аварийно платно.

Съвет: Карай с темпото на другите - 20-30км над ограничението, не повече. Ако караш по магистралата и си бързал, спри преди изхода, пи*ай или пий едно кафе - като се check-неш на изхода и времето между влизане и излизане предполага превишена скорост директно излиза една кука и без обяснения ти пише акт... 100 Еуро примерно.

Същото може да стане и на магистралата ако те засекат с радар, но пък ако имаш късмет ще се хвалиш после че са те гонили с Lamborgini :D, дръж фотото под ръка

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 18 яну 2007 14:38

Ти па... карай на връщане през Албания и после македония :).

Потребителски аватар
dieselfan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dieselfan » Нед 21 яну 2007 13:09

up

Върни се в “Пътеводител”