123
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: Опасностите на пътя ...
Темата не е за тук,а мисля че ти си виновен. Движел си се с несъобразена скорост и си му отнел предимството колкото и бавно да си карал е така. 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
според мен не е виновен колегата , аз по същия начин щях да ударя вдин глупак който изкочи от храстите без да се огледа и без нищо , добре че дръпнах ръчна и завъртях колата , след тва даже го гоних да му дам малко ъкъл ама той се едно нищо не е станало си се качи в трамвая 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Аман от пешеходци идиоти-камикадзета...
Кога КАТ ще почне и тях да ги глобява за неправилно пресичане да кажем ????

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
По закон не знам кой е виновен и кой не,но според мен такива безмозъчни идиоти /а те са безброй/ след като ти се качат на капака и им няма нищо заслужават да им докараш лека телесна повреда за да се замислят следващия път като се правят на Бен Джонсън
Сега знам че много колеги ще скочат "...ама пешеходеца винаги е с предимство ама ще караш по-бавно бля бля бля " а истината че никой не може да спаси човек от собствената му глупост !

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Пешеходеца виновен или не, с предимство или не май трябва повечко да се оглежда ако иска все пак да живее
Незнам какъв малоумник трябва да си, за да пресичаш без да се огледаш, че даже и на пешеходна пътека 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
kaiser666 написа:Темата не е за тук,а мисля че ти си виновен. Движел си се с несъобразена скорост и си му отнел предимството колкото и бавно да си карал е така.
Е така си ги пишете тия мнения, по default.
По закон скоростта е несъобразена, но реално момчето я е съобразило със ситуацията.
В това положение единствения вариант да избегнеш подобна случка е да се движиш с 5 км/ч, да спираш на всяка паркирана кола, да слизаш от колата, да се огледаш и тогава да тръгнеш.
Чист късмет си е обаче, че е имало кат-аджии наблизо.
Много ми е интересно пешеходеца каква версия е описал...
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Stefan написа:Пешеходеца виновен или не, с предимство или не май трябва повечко да се оглежда ако иска все пак да живееНезнам какъв малоумник трябва да си, за да пресичаш без да се огледаш, че даже и на пешеходна пътека
пресен случей от днеска!
Идвам от Шератон и една овца буквално пресича отгоре нищо че има подлез
ходи си бавно се едно е Исус на вода и вобще ама вобще не поглежда нито на ляво нито на дясно. От другата лента човека едвам спря, аз го видях и намалих а овцата си продължава и се принудих да спра, клаксон а ответна реакция никаква гледа си в точка направо даже и не имзмрънкя нищо под нос-а си, а там има ПОДЛЕЗ!

Колеги пазете се сами, пешеходците ако не са шофирали никога са самоубиици!

- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
лично аз изтръпвам, всеки път като минавам покрай автобуси, тролей и тем подобни, истината е господ да ни пази от пешеходците.
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
[quote="ISRalien"][/quote]Ти май си ги пишеш по default...Пешехопдна пътека,спрял автобус...ако трябва и с 5 ще се движи. 

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:Ти май си ги пишеш по default...Пешехопдна пътека,спрял автобус...ако трябва и с 5 ще се движи.ISRalien написа:
Ако трябва да слезем и да бутаме? По-голямата част от пешеходците, велосипедистите и шофьорите не знаят какво правят на пътя изобщо!
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Dead man написа:Аман от пешеходци идиоти-камикадзета...![]()
Това в някои малко по развити страни (USA) вече го има отдавна. На мене на 2 пъти ми четоха морал , на улицата , защо трябва да пресичаме на пешеходната пътека и как да пресичаме. Добре че вкарах български и уплашен вид

hooligans написа:според мен не е виновен колегата , аз по същия начин щях да ударя вдин глупак който изкочи от храстите без да се огледа и без нищо , добре че дръпнах ръчна и завъртях колата , след тва даже го гоних да му дам малко ъкъл ама той се едно нищо не е станало си се качи в трамвая
То малко акъл няма да му стигне

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Случват се такива неща - важното е че и пешеходеца и ти сте добре. При положение че си се движил с 30-40км/ч, мисля че ти си най-невинния в тази ситуация.
Важно е обаче мерудиите да се обадят по default.
Важно е обаче мерудиите да се обадят по default.
[quote="kojuharov"] скороста ми вече беше около 30 км/ч и на около 2.5-3 метра пред автобуса изкочи пешеходец, бягайки дори не се огледа. Спирачният ми път беше около 4 метра с тази скорост. С нови гуми съм, оригинални накладки на 1 месец.
Много кофти случка,важното е ,че всички са добре,само не разбирам как с тази скорост от 30 км.,направи 4 метра спирачен път и то с нови гуми???Не се заяждам,просто ми е много чудно?!?
Много кофти случка,важното е ,че всички са добре,само не разбирам как с тази скорост от 30 км.,направи 4 метра спирачен път и то с нови гуми???Не се заяждам,просто ми е много чудно?!?