Здравейте колеги. Можете ли да ми предложите място за палатка стига да е красиво и за предпочитане да може да се практикува риболов. Вече две седмици ходя на яз. Горни Дъбник до Плевен и ми омръзна, ходи ми се някаде на по различно няма значение дали е река или язовир. Мислих си за няколко места в близост до Плевен и едно до Тетевен. На Крушуна е красиво несам ходил явно доста съм изпуснал приятели ми споделиха, че е красиво приятно, но напоследък има много хора и по скоро прилича на панаир от колкото на място за отдих и приятно прекарване. Второто място по скоро може да е познато на Плевенчани, казаха ми че имало място на р. Вит в близост до Беглеж било красиво имало и риба, но незнам къде се намира и ако някой сподели от къде се минава ще ида да го видя в близките дни. Третото място е с. Рибарица ходил съм тамно се на вила или на почивна станция като малък на лагери, но ми се иска някаде в близост до реката незнам с точност дали има такова място трябва да е или преди Рибарица посока Шипково или в началото от към входа към Тетевен. Ако някой е ходил по тези места моля да сподели мнение очаквам и мнение по други райони в България ( за предпочитане да е в планинска местност). А ако някой пък му се ходи на палатка може да измислим нещо.
Ще съм благодарен на всички.