Предложете място за палатка ?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Jetta I
Автомобил:
Двигател:

Предложете място за палатка ?

Мнениеот Jetta I » Чет 13 авг 2009 23:34

Здравейте колеги. Можете ли да ми предложите място за палатка стига да е красиво и за предпочитане да може да се практикува риболов. Вече две седмици ходя на яз. Горни Дъбник до Плевен и ми омръзна, ходи ми се някаде на по различно няма значение дали е река или язовир. Мислих си за няколко места в близост до Плевен и едно до Тетевен. На Крушуна е красиво несам ходил явно доста съм изпуснал приятели ми споделиха, че е красиво приятно, но напоследък има много хора и по скоро прилича на панаир от колкото на място за отдих и приятно прекарване. Второто място по скоро може да е познато на Плевенчани, казаха ми че имало място на р. Вит в близост до Беглеж било красиво имало и риба, но незнам къде се намира и ако някой сподели от къде се минава ще ида да го видя в близките дни. Третото място е с. Рибарица ходил съм тамно се на вила или на почивна станция като малък на лагери, но ми се иска някаде в близост до реката незнам с точност дали има такова място трябва да е или преди Рибарица посока Шипково или в началото от към входа към Тетевен. Ако някой е ходил по тези места моля да сподели мнение очаквам и мнение по други райони в България ( за предпочитане да е в планинска местност). А ако някой пък му се ходи на палатка може да измислим нещо.
Ще съм благодарен на всички.
:beer

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Re: Предложете място за палатка ?

Мнениеот IvanMan » Пет 14 авг 2009 7:00

язовир Доспат.уникална природа, а ако имаш късмет и някоя пъстърва можеш да излъжеш. :BBQ

Потребителски аватар
hondo
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: CBAB 2009

Мнениеот hondo » Вто 18 авг 2009 12:26

До Априлци покрай реката има много удобни места за палатки.Природата там е невероятно красива.

Потребителски аватар
Jetta I
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetta I » Вто 18 авг 2009 16:20

Благодаря колеги,лично аз ходих на проучване на едно място до Плевен, че небях ходил и там също е прекрасно но друго си е в планината. :P

Върни се в “Пътеводител”