http://3na100.com/index.php
DragoCL: промених заглавието за да е по-ясно за какво става дума
и я сложих важна защото идеята е супер!
mod edit: DragoCL
Споделяне на лични МПС-та! разделяне на пътни разходи...
- valeri dimov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хм
колко е безопасно да пътуваш с непознат

братчед, не се обиждай ама що за простотия каза, като се качиш на автобус да имаш някаква сигурност? /Лим?/ сега ще кажеш ама те са професионални шофери, еми няма значение, пътуването е късмет. ами такси да си вземеш все при познат ли се качваш? пък и дори ти да караш няма гаранция, че на някой завой някой тъпак без видимост няма да е тръгнал да изпреварва и да те натресе със 100 челно и какво ако кара познат или ти или който и да е?
според мен одеята е добра
според мен одеята е добра
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: хм
masok написа:колко е безопасно да пътуваш с непознат![]()
![]()
Що бе, ами ако е жена...хубава...

- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
Поправете ме ако греша, но в ЕС с изключение на Румъния НЕ Е практика да си платиш, ако се качиш при някой, който шофира в същата посока.
Лично аз не съм плащал, няма да плащам и няма да искам да ми плащат за автостоп. И засега предпочитам да си набирам спътниците по пътя отколкото през мрежата. Близо 4 години го правя - никакви проблеми страшно много приятни емоции, много визитки, много различна ингформация и едно приятелство е равносметката. А стопирам от около 10 г.
Лично аз не съм плащал, няма да плащам и няма да искам да ми плащат за автостоп. И засега предпочитам да си набирам спътниците по пътя отколкото през мрежата. Близо 4 години го правя - никакви проблеми страшно много приятни емоции, много визитки, много различна ингформация и едно приятелство е равносметката. А стопирам от около 10 г.