ТА идеята ми беше такава,че сигурно са решили да ни згащат,ама нема да и се даваме,ако требва и ще се бегаме с тях
Хайка за Стрийт рейсъри
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Хайка за Стрийт рейсъри
Значи реших по пътя за вкъщи да мина поркай Военна рампа и какво да видя 2-ри патрулки бяха згащили около 10 коли долу на светофара,а 3-тата в обратна посока (към надлеза) бяха със радар,впрочем имаше и 3-ри VW-та но незнам дали някой от тях са от клуба
Един Г3 с номер 8228 (или нещо такова),един маслено зелен Транспортер (от-старите) и един Г2(бял) 0771,нека ако хората са от форума да кажат какво е станало
ТА идеята ми беше такава,че сигурно са решили да ни згащат,ама нема да и се даваме,ако требва и ще се бегаме с тях
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
вчера ме гониха едни по ботевградско посока подуяне, ама се измъкнах по уличките на кв Левски
.
Дърпахме се с един приятел с фиат Браво 76kw и тия ни засекоха на един от светофарите и газ след нас и пуснаха сирените,ама аз завих на ляво а моя приятел на дясно............
наистина има хайки за рейсъри,внимавайте колеги
Дърпахме се с един приятел с фиат Браво 76kw и тия ни засекоха на един от светофарите и газ след нас и пуснаха сирените,ама аз завих на ляво а моя приятел на дясно............
наистина има хайки за рейсъри,внимавайте колеги
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DIABLO написа:те са са гладни и яко ще ни гонят,ма аз как да бягам с моя дизел,верно че е бърз
но все пак няма турбо.ама може и да бягам на тез полицейски астрички :b
Ludia написа:вчера ме гониха едни по ботевградско посока подуяне, ама се измъкнах по уличките на кв Левски.
.....
Бягайте, ама после като ви хванат - да не пишете "Тъпите полицай ми написаха акт - сега какво да правя" ....
- DIABLO 666
- Двигател:
Li4o написа:DIABLO написа:те са са гладни и яко ще ни гонят,ма аз как да бягам с моя дизел,верно че е бърз
но все пак няма турбо.ама може и да бягам на тез полицейски астрички :b
Ludia написа:вчера ме гониха едни по ботевградско посока подуяне, ама се измъкнах по уличките на кв Левски.
.....
Бягайте, ама после като ви хванат - да не пишете "Тъпите полицай ми написаха акт - сега какво да правя" ....
е колега аз съм с 1.9 дизел 64 к.с е кажи как ще бягам просто се шегувах .
- DIABLO 666
- Двигател:
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
За 24-ти незнам , но във Вторник бяхме доста народ на Рамата , и ако някой от вас е забелязал имаше една статия в Нощен труд и от тогава тия полацаи не се махат от там.....във Вторник на 3 пъти идваха и си тръгваха . Нямаше написани актове , но ни писна да си играем на котка и мишка и си тръгнахме. В неделя ни запречиха пътя , спряха само един колега с червено пежо 205 и му взеха документите. Започнаха да се заяждат за лепенка на задния прозорец и за без колан , а ние тъкмо тръгвахме
.... та скоро май няма да се ракарат от там и ще почиваме
Ето и линк към статията..
http://urban-legends.org/forum/viewtopic.php?t=161&start=0
Ето и линк към статията..
http://urban-legends.org/forum/viewtopic.php?t=161&start=0