Във връзка с ремонт на пътната настилка на Околовръстен път между бул."Черни връх" и бул."Симеоновско шосе" кметът на София Бойко Борисов нареди от 08.00 часа на 25.03.2006 г. до 18.00 часа на 26.03.2006 г. да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки по Околовръстен път между бул."Черни връх" и бул."Симеоновско шосе", с изключение на автобусите от редовните линии на градския транспорт.
Движението на пътните превозни средства ще бъде отклонено по обходен маршрут: Околовръстен път, бул."Симеоновско шосе", ул."Симеоновска", ул."3ахари Зограф", ул."Папрат", бул."Черни връх", Околовръстен път и обратно.
През това време "Пътища и съоръжения"ЕАД ще постави необходимите пътни знаци, съгласно одобреният проект за временна организация на движението, поддържането им и възстановяването на съществуващата организация на движение след завършването на ремонта.
Кметът на София подписа днес и меморандум за съвместни действия с граждански съвет за контрол на пътните ремонти.
В 14.00 ч. зам. кметът на София Велизар Стоилов, представители на фирмата строител и Гражданския съвет за контрол на пътищата, се срещат, за да се уточнят за съвместната си работа. Още утре Гражданският съвет ще по контрола текущият ремонт на Околовръстен път.
Почнаха околовръстното
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Почнаха околовръстното
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dimoboy
- Автомобил:
- Двигател:
Най-вероятно сега само ще го позакърпят, а това далеч не е дългосрочно решение на проблема.
Аз лично пътувам всеки ден по околовръстното и честно казано ми писна - на всички им е ясно че твърде тясно и асфалта е некачествен, но явно на никой не му пука(имам предвид от управляващите). Не знам, май вече ми писна да се надявам на някакво решение на проблема.

Аз лично пътувам всеки ден по околовръстното и честно казано ми писна - на всички им е ясно че твърде тясно и асфалта е некачествен, но явно на никой не му пука(имам предвид от управляващите). Не знам, май вече ми писна да се надявам на някакво решение на проблема.
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Аз случайно го видях по новините.Строителна фирма която има обект на околовръстното и около тях имало ОГРОМНИ дупки.Хората ги запълнили с материали които им оставали от строежа.Дадоха кадри и дупките бяха запълнени достатъчно добре ,че да минават рейсовете и колите без проблеми.След това дошли от общината и написали акт на фирмата за това ,че запълнили дупките.Един от работниците каза ,че шофьорите на градския транспорт им носели кафета от благодарност за свършената работа.Аз лично направо не мога да повярвам каква наглост.Ми този бетон или шлака или каквото и да било ще издържи доста.като искат да отидат и да си асфалтират ебати безочливите тъпанари.
- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател: