Пак благодарности на vit_autosofia!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Пак благодарности на vit_autosofia!

Мнениеот dj_tuhla » Вто 04 апр 2006 11:30

Искам и тук да изкажа изключителната си благодарност на vit_autosofia, благодарение на когото най-после мога да се изкефя на Jetta-та си.
Това ми е първа кола, което за съжаление си пролича при избора и. Указа се, че не е поддържана никога и имаше куп неща за смяна.
Вдъхновен от предишна подобна тема на vw_golf_2_Memphis реших да ида при него. След около седмица не можах да си позная направо колата като я взех - работи просто перфектно. Направил е чудо с карбуратора ми. Не ми вали дъжд вече никъде, а по собствено желание така ми е измил, че май и боядисал някакви неща по двигателя че просто нямам думи. Постоянно откривам сега някакви неща който е пипнал без да съм го карал - колата е правена като за себе си определено!

Мерси още веднъж Люси, и много успехи ти желая!!! :kef:

PS. - ако някой се интересува какво е правил - ами основно ангренажен ремък ми сменя, съединител, спирачки, карбуратор, задни лагери, шарнири и куп уплътнения, но според мен и доста дребни неща който е забелязъл, а ми взе много евтино особено като се има предвид резултата.

Потребителски аватар
koskoboy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koskoboy » Вто 04 апр 2006 11:46

Люси е стабилен! Проверено е!

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Сря 05 апр 2006 14:29

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 17:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Съб 08 апр 2006 22:44

Именно :)
И аз ще му ставам абонат като тебе, btw видях те с джолфа онзи ден на петте - много як е станал така ...

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Re: Пак благодарности на vit_autosofia!

Мнениеот vit_autosofia » Нед 09 апр 2006 5:25

dj_tuhla написа:Искам и тук да изкажа изключителната си благодарност на vit_autosofia, благодарение на когото най-после мога да се изкефя на Jetta-та си.
Това ми е първа кола, което за съжаление си пролича при избора и. Указа се, че не е поддържана никога и имаше куп неща за смяна.
Вдъхновен от предишна подобна тема на vw_golf_2_Memphis реших да ида при него. След около седмица не можах да си позная направо колата като я взех - работи просто перфектно. Направил е чудо с карбуратора ми. Не ми вали дъжд вече никъде, а по собствено желание така ми е измил, че май и боядисал някакви неща по двигателя че просто нямам думи. Постоянно откривам сега някакви неща който е пипнал без да съм го карал - колата е правена като за себе си определено!

Мерси още веднъж Люси, и много успехи ти желая!!! :kef:

PS. - ако някой се интересува какво е правил - ами основно ангренажен ремък ми сменя, съединител, спирачки, карбуратор, задни лагери, шарнири и куп уплътнения, но според мен и доста дребни неща който е забелязъл, а ми взе много евтино особено като се има предвид резултата.

Благодаря на dj_tuhla за откровението и хубавите думи които чета по мой адрес :wink: :wink: Така ги правя аз колите на готините хора и така ще продължавам.И винаги си добре дошъл,дори и да нямаш проблем с колата :welcomee

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Пон 10 апр 2006 21:46

За да не пускам нова тема - вече знам къде да си закарам каляската, ако има някакъв проблем. Люси - още веднъж ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЧОВЕЧЕ. :!: :respect

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 980#197980

Потребителски аватар
gotto
Автомобил:
Двигател:

И АЗ БЛАГОДАРЯ !!

Мнениеот gotto » Сря 12 апр 2006 15:41

... И АЗ БЛАГОДАРЯ !!
МАЙСТОРА работи все едно , че е неговата кола ....мисля , че това е доста показателно .... каквото е пипнал ...е перфектно ...

Върни се в “Пътеводител”