Борисов: Автоборсата в Горубляне е цирей за града
Столичният кмет ще търси терен за нова европейска борса
07.04.2006
Автоборсата в Горубляне е цирей за града и ще отправя предложение към Столичния общински съвет да намерим терен, където да бъде изградена нова европейска автоборса. Това съобщи кметът на София Бойко Борисов, който се срещна днес в общината с представители на Инициативния комитет от Горубляне.
Борисов посочи, че сега съществува хаос и разбита инфраструктурата, около която работят всички асфалтови машини в София.
Явно хората имат нужда от борса, щом има толкова много коли в Горубляне, но тя трябва да се регламентира и да се въведе ред, каза Борисов.
Той заяви, че ако общината построи борсата, ще може да печели от събираната такса и в същото време борсата ще отговаря на европейските изисквания.
Като възможен терен за изграждане на борсата кметът посочи площите около ул. "Трайчо Костов" в близост до ТЕЦ-а в жк "Дружба 2".
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:аз не съм софиянец, но вие софиянците, не смятате ли, че основният цирей в София е самият бат Бойко
не съм съгласен - пример :
не може когато се ремонтират улиците и в частност Цариградско щосе (и то се прави в почивен дн за да се избегне по големите проблеми с трафика ) новините по телевизията да започват с "Цариградско щосе задръстено" вмесо "Цариградско щосе се ремонтира"...така се манипулира и настройва общественот мнение и то не в положителна посока. Не съм защитник на ББ, но когато се прави нещо положително по този начин да се извъртат нещата е меко казано идиотия. А Б.Б. е доста неудобен за много които досега смучеха от бюджета на общината безотчетно , така че ударите и атаките под кръста ще са все по-често срещани. Само дето хората требе малко да мислим с главите си не с телевизорите си ...
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
екстра си е ББ - и околовръстното почна, и цариградското, и гледам от няколко дена из софия бръмчат чистотата събират боклуци, и полицейско присъствие стабилно - мангалите са се изпокрили.
лампите по улиците светят, абе не че сме супер вече ама има лек напредък. то за няколко месеца не мож станем маями.
лампите по улиците светят, абе не че сме супер вече ама има лек напредък. то за няколко месеца не мож станем маями.