Колега обясни на всички, защо след като е виновна колежката за пътно транспортното произшествие, твоят колега не е повикал КАТ. Още повече всички знаем, че дори и виновникът да е побягнал след белята, може да бъде наказан. Тя си е дала мобилният телефон и nickname-ът. Ако колегата ти има някакви претенции отностно вината на когото и да е, ми да вземе да й се обади и да отидат в КАТ. Аз останах с впечатление, че имате материали като доказателство.
Що се отнася до всички колеги, който са си дали мнението не по темата, а за външността, интелигентността и мутрещината на Теди, евала големи сте пичове. Това е начина. Кой я е виждал, кой не, ама спам да става.
Vasstop съжалявам, че се меся, но аз познавам Теди много добре и смея да твърдя, че ако докажете вината й, тя ще се извини и ще плати щетите които е нанесла.
Ако има двусмислие или правописни грешки се извинявам много, пиша темата през джобният си компютър.
Vasstop, защо след като е виновна teddy_teddy ...
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Vasstop, защо след като е виновна teddy_teddy ...
Напълно подкрепям колегата Кожухаров!
Всеки много му знае устата зад екрана на компютъра, а на живо се свиват като ларви в пашкул!
Като си мерите п**ките, поне ги мерете с линийка !
Всеки много му знае устата зад екрана на компютъра, а на живо се свиват като ларви в пашкул!
Като си мерите п**ките, поне ги мерете с линийка !
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: Vasstop, защо след като е виновна teddy_teddy ...
Понеже темата е заключена няма да коментирам много, тъй като няма да може да ми отговорите, но ще бъда кратък:
Нямам идея защо колегата не е извикал КАТ, не съм го питал, може би си е имал работа или е бързал, или пък е решил, че за такива пари няма нужда да се занимава.
Факт е, че колегата Теди е карала на заден ход и тя не го отрече, при това на кръстовище.
А за интелигентността на колегата не мога да споря и не искам, но самият и език говори сам по себе си.
Аз не забелязах някъде да съм я обидил или нагрубил, за разлика от нея, която... бе прочетете пак темата.
И накрая: темата я пуснах с идеята и молбата да не правим като нея, а именно да държим груб и надменен език, особено на колеги, при това със стикери на колата. Всички сме хора и никой не е повече от другите,
Прочети пак последното ми мнение във въпросната тема.
Нямам идея защо колегата не е извикал КАТ, не съм го питал, може би си е имал работа или е бързал, или пък е решил, че за такива пари няма нужда да се занимава.
Факт е, че колегата Теди е карала на заден ход и тя не го отрече, при това на кръстовище.
А за интелигентността на колегата не мога да споря и не искам, но самият и език говори сам по себе си.
Аз не забелязах някъде да съм я обидил или нагрубил, за разлика от нея, която... бе прочетете пак темата.
И накрая: темата я пуснах с идеята и молбата да не правим като нея, а именно да държим груб и надменен език, особено на колеги, при това със стикери на колата. Всички сме хора и никой не е повече от другите,
Прочети пак последното ми мнение във въпросната тема.