От кога пускат годишните винетки за 2010г?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
От кога пускат годишните винетки за 2010г?
По темите за винетки няма такава информация. Въпроса ми е дали както е логично винетките за догодина се пускат през декември и от кое число ги има? Искам да пътувам по празниците, ще има ли винетки преди това?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: От кога пускат годишните винетки за 2010г?
най-вероятно не и естествено след празниците ще има само месечни ...
поне миналата година беше така
поне миналата година беше така
- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Аз миналата година си я купих от пощата щото ги зареждат първо там и винагина има.А по бензиностанциите ги има след празниците.Купих я някъде около 15декември,така че би трябало вече да ги има.
Винетките - до 31 януари догодина
Годишните винетки за 2009 г. ще важат до 31 януари 2010 г., припомниха служители в “Български пощи” вчера. Досега стикерите бяха валидни от 1 януари до 31 декември в годината на издаването им. Промяната в сроковете бе гласувана от правителството с постановление от 13 ноември. В него изрично е записано, че годишните винетки за 2009 г. също ще са валидни до 31 януари догодина. За да не настава суматоха по празниците, в пощите вече са разлепени съобщения за променените условия.
В момента се очакват резултатите от търга за дистрибутор на стикери, който се проведе преди повече от две седмици. Най-добра бе офертата на СИБанк - “ВИП секюрити” - 4,75% комисиона от оборота. Пощите искаха 8,5%, а сдружение “Лукойл” - “Холдинг Пътища” бе отстранено.
Годишните винетки за 2009 г. ще важат до 31 януари 2010 г., припомниха служители в “Български пощи” вчера. Досега стикерите бяха валидни от 1 януари до 31 декември в годината на издаването им. Промяната в сроковете бе гласувана от правителството с постановление от 13 ноември. В него изрично е записано, че годишните винетки за 2009 г. също ще са валидни до 31 януари догодина. За да не настава суматоха по празниците, в пощите вече са разлепени съобщения за променените условия.
В момента се очакват резултатите от търга за дистрибутор на стикери, който се проведе преди повече от две седмици. Най-добра бе офертата на СИБанк - “ВИП секюрити” - 4,75% комисиона от оборота. Пощите искаха 8,5%, а сдружение “Лукойл” - “Холдинг Пътища” бе отстранено.
- hooligan_sk
- Модератор
Защо го повтаряте това постоянно немога да разбера, ни всички на стана ясно, че старите винетки ще са до 31ви януари. Въпроса ми е кога пускат новите, колегата Rqhovo отговори.
- ExTr3mNuQ
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля че първите работни дни на 2010. 

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Предполагам колегата има предвид не годишните, а месечните и седмичните винетки.
Ако някой няма годишна естествено ще се интересува от къде може да си вземе месечна или седмична за след празниците.
Ако някой няма годишна естествено ще се интересува от къде може да си вземе месечна или седмична за след празниците.
velinsl написа:От утре в 1500 обекта.
от днес
в. Стандарт написа:Винетни стикери от днес водачите могат да закупуват в магазините на хранителната верига "Пикадили". Над 2 млн. стикери вече са разпратени до пунктовете за разпространение.
Освен в маркетите винетки можете да си купите от бензиностанциите на "Петрол", ЛУКОЙЛ, OMV, Шел, ЕКО България, Литекс, Ромпетрол, от офисите на "Деспред" и СИБанк, на граничните пунктове и в пътните управления.
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
а защо са 67лв. нали уж ги бяха намалили на 54лв. 

- hooligan_sk
- Модератор
BOCOO написа:а защо са 67лв. нали уж ги бяха намалили на 54лв.
Говореше се за поскъпване 10%, но ги оставиха без промяна. Никога не се е обсъждало да поевтиняват... и е прекалено хубаво за да се случи

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
BOCOO написа:а защо са 67лв. нали уж ги бяха намалили на 54лв.
67-лева са от 2 години вече, И винетки има вече почти на всички Бензиностанции в цялата страна и в други по-големи обекти!
п.п Старите винетки (годишните) важът до 31 януари 2010г така че не бързайте да си взимате има време

- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
може и аз да съм се заблудил
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
BOCOO написа:може и аз да съм се заблудил
Не си..наистина така се говореше, но явно не е договорено