Значи сутрин като пътувам за работа, в 8:00 пускам на Хоризонт да чуя новините. Станцията ми е запаметена.
Вчера (и веднъж преди време също) като включа на Хоризонт, за 1 секунда ми се изписва Horizont 103.00 и след това ме прехвърля на BBC 91.хх . Няколко пъти си играх, всичките пъти така ставаше. Ако избера 103.00 наново и не превключвам си е ок.
Днес сутринта всичко си беше наред.
Това от RDS-а на Хоризонт ли е нещо?
RDS
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pioneer DEH 1530R
не мисля, че е от него. От вчера до днес нищо не съм пипал, а си работи. С другите запаметени станции нямаше проблем.
Ефекта е същия, все едно пътувам за морето и в Стара Загора да кажем, решавам да си пусна Дарик - натискам си 5-ца за Дарик и той ме прехвърля към Дарик Стара Загора.
не мисля, че е от него. От вчера до днес нищо не съм пипал, а си работи. С другите запаметени станции нямаше проблем.
Ефекта е същия, все едно пътувам за морето и в Стара Загора да кажем, решавам да си пусна Дарик - натискам си 5-ца за Дарик и той ме прехвърля към Дарик Стара Загора.
- gstoyanov
- Автомобил:
- Двигател:
Виж ето тук http://www.service.pioneer-eur.com/peeservice/RegistrInstrMan.nsf/(CountDownloadinInstructionManuals3)?openagent&ID=71DBEA6F9D9066F8C1256CB50035C57B&Attachment=CRD3662_DEH-1500R.pdf
или на руски тук http://www.service.pioneer-eur.com/peeservice/RegistrInstrMan.nsf/(CountDownloadinInstructionManuals3)?openagent&ID=75A135603A4867F1C1256CB50035C579&Attachment=DEH-1530R_RU.pdf
дали имаш включена някоя функция и си ги изключи.
Напр. (с извинение за приблизителния превод):
"Натисни (TA) и задръж докато (AF) индикацията се изключи."
"Натисни (TA) и отпусни без задържане за да се изключи информацията за трафика - индикация (TA) е изключена."
"Изключване на Auto PI Seek - натисни няколко пъти AUDIO докато се появи A-PI на екрана, след това с бутоните (стрелка нагоре) и (стрелка надолу) изключете Auto PI Seek функцията."
"Натисни LOCAL/BSM за изключване на избирането само на станциите със силен сигнал (т.е. на локалните)."
или на руски тук http://www.service.pioneer-eur.com/peeservice/RegistrInstrMan.nsf/(CountDownloadinInstructionManuals3)?openagent&ID=75A135603A4867F1C1256CB50035C579&Attachment=DEH-1530R_RU.pdf
дали имаш включена някоя функция и си ги изключи.
Напр. (с извинение за приблизителния превод):
"Натисни (TA) и задръж докато (AF) индикацията се изключи."
"Натисни (TA) и отпусни без задържане за да се изключи информацията за трафика - индикация (TA) е изключена."
"Изключване на Auto PI Seek - натисни няколко пъти AUDIO докато се появи A-PI на екрана, след това с бутоните (стрелка нагоре) и (стрелка надолу) изключете Auto PI Seek функцията."
"Натисни LOCAL/BSM за изключване на избирането само на станциите със силен сигнал (т.е. на локалните)."