транспорта в надежда след затварянето на ломско шосе
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
транспорта в надежда след затварянето на ломско шосе
Понеже Надежда 1 е района който често посещавам и минавам от там, та живо ме интересува откъде мога да прочета за роерганизацията на градския транспорт след затварянето на ломското. С колата ще се оправим, но откъде ще минава сичкото рейс и железница дето вървеше по ломското!?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: транспорта в надежда след затварянето на ломско шосе
ще стане страшно просто
http://insurance.profit.bg/news/?cat=ne ... n_id=93905
не знам кво ще се прави
http://insurance.profit.bg/news/?cat=ne ... n_id=93905
не знам кво ще се прави
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оххх на бате... ЦЯЛОТО ломско ли затварят? Или само едното платно?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Контакти:
цялото бре
а преди надлеза ще остане само едното...
няма да има такива задръствания

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:цялото бре
на печелившите - честито. Явно за 2-3 години ще трябва да го забравя този маршрут - Тато ще обеднее

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Общо взето страхотия става. Тия тесни улички квартални в надежда са като се наблъскат с трафика от ломското ше стане да си еб..аш майката другарю старшина. Лошото е че тия хора които живеят покрай ломското всичкия транспорт градси става далече, а пък за първа и трета част трамваите требе се забрават.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа:Общо взето страхотия става. Тия тесни улички квартални в надежда са като се наблъскат с трафика от ломското ше стане да си еб..аш майката другарю старшина. Лошото е че тия хора които живеят покрай ломското всичкия транспорт градси става далече, а пък за първа и трета част трамваите требе се забрават.
направиха нова трамвайна линия за 3та и 5та част - и после пак към обеля
Ами аз какво да кажа 5 години работя там и сега на улицата, ебаси простотията.По Ломско има над 1000 човека ,които ще останат без работа,е това е - така се преборва безработицата ,като оставяш сума ти и хора без работа и още толкова ,които са свързани с обектите там-евалата на министорот!!!
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
break написа:Ами аз какво да кажа 5 години работя там и сега на улицата, ебаси простотията.По Ломско има над 1000 човека ,които ще останат без работа,е това е - така се преборва безработицата ,като оставяш сума ти и хора без работа и още толкова ,които са свързани с обектите там-евалата на министорот!!!
Aма не мога да ви разбера...
1. Ревете че трафика е ужасен
2. Ревете че улицата е ужасна
И когато хората решат да оправят трафика (вярвай ми - метрото ще дръпне стотици коли от улицата - живея в Люлин и вече изобщо не мисля да ходя на работа с кола), ВИЕ почвате да мрънкате и да стачкувате. Разберете, че няма как метро да се направи за една вечер. Всичко това се прави за НАШЕ ДОБРО - да улесни трафика, да намали цената на придвжижване... Метрото е хубава работа - просто трябва да издържим да го направят
П.с. далеч съм от мисълта да защитавам пожарникаря, щот за мен е един от най-арогантните хора в държавата - но разберете че има нужда от такова нещо
Точно сега целия трафик ще минава през мойта лицата като затворят Ломското.За огромно учудване има само няколко дупки по цялата и дължина,но пък има 5 легнали полицая
.Пък за състоянието на другите улички из квартала...плачебно.То хубаво ще направят метро,само защо се бавиха толкова хиляди години.Чакаха да се напълни София и тогава да почнат.
Дето се казва аз нали съм българин и само се оплаквам ама това според мене трябваше още преди няколко години да са го почнали и вече да имахме едно функциониращо метро.
Смело мога да кажа,че до преди 2-3години трафика беше сигорно на половината от сега ,да не кажа и поваче.Тогава ми се налагаше да минавам цяло София и имах добра представа какво е.За сравнение преди 3г.,прибирам се някаде между 6-7ч. вечерта идвам покрай теца и нагоре към колелото,опашка се образуваше само горе преди самото колело.Преди 2 седмици се прибирах така в поковия час,опашката почваше някъде от 2 светофар..........
.Лятото на някой улици при нас(Надежда 2) сложиха знаци забранено паркиране
,сега сложиха още няколко.Естествено паяци никой не е виждал.За какво ли не хабят пари
.Заключение да му мислят хората дето минават от тука.Слава богу мен не ми се налага да патувам в пиковите часове и ще се оправя ама тежко им на другите.

Дето се казва аз нали съм българин и само се оплаквам ама това според мене трябваше още преди няколко години да са го почнали и вече да имахме едно функциониращо метро.
Смело мога да кажа,че до преди 2-3години трафика беше сигорно на половината от сега ,да не кажа и поваче.Тогава ми се налагаше да минавам цяло София и имах добра представа какво е.За сравнение преди 3г.,прибирам се някаде между 6-7ч. вечерта идвам покрай теца и нагоре към колелото,опашка се образуваше само горе преди самото колело.Преди 2 седмици се прибирах така в поковия час,опашката почваше някъде от 2 светофар..........

scuba написа:break написа:Ами аз какво да кажа 5 години работя там и сега на улицата, ебаси простотията.По Ломско има над 1000 човека ,които ще останат без работа,е това е - така се преборва безработицата ,като оставяш сума ти и хора без работа и още толкова ,които са свързани с обектите там-евалата на министорот!!!
Aма не мога да ви разбера...
1. Ревете че трафика е ужасен
2. Ревете че улицата е ужасна
И когато хората решат да оправят трафика (вярвай ми - метрото ще дръпне стотици коли от улицата - живея в Люлин и вече изобщо не мисля да ходя на работа с кола), ВИЕ почвате да мрънкате и да стачкувате. Разберете, че няма как метро да се направи за една вечер. Всичко това се прави за НАШЕ ДОБРО - да улесни трафика, да намали цената на придвжижване... Метрото е хубава работа - просто трябва да издържим да го направят
П.с. далеч съм от мисълта да защитавам пожарникаря, щот за мен е един от най-арогантните хора в държавата - но разберете че има нужда от такова нещо
Ще се оправи трафика друг път,когато останеш ти без работа точно в тази криза с наем от 300 лв и заем от 250-ще те питам тогава,ти нямаш проблем-не пишеш,аз имам-пиша.Аз не рева казвам това което мисля,не е нужно да ме цитираш,
Хубаво си бях решил да не пиша повече ,какво ли ми трябваше....
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Контакти:
надежда 1 до Христо Ботев- от 8,10 до 9,30
минах през моста на бакърена, орион, сливница-не е опция нон стоп задръстване+снега де
може би по Хан Кубрат надолу е по-добре
Хан Кубрат е задръстен от моста на Бакърена до Надлез надежда
и те така 2 години
минах през моста на бакърена, орион, сливница-не е опция нон стоп задръстване+снега де
може би по Хан Кубрат надолу е по-добре
Хан Кубрат е задръстен от моста на Бакърена до Надлез надежда
и те така 2 години
-
- Автомобил:
- Двигател:
грешиш изобщо не е по добре невероятно, чудовищно мисля с един снегорин няма да стане нямям идея как ше се справим тези от надежда обеля и пр. трудно е да се опише.
-
- Автомобил:
- Двигател:
днес сутринта беше най черния ден за надежда надявам се да се справим