Ако пътувате в посока Благоевград или Кулата внимавайте и карайте в ограничение - аз засега видях 3 броя камери (от тези големите), инсталирани тези дни - 1 в Мурсалево, 1 малко преди Шел Благоевград (тя мисля че е обърната към трафика който идва от Кулата, но не съм сигурен), и една на Монца (Представителството на Тойота). Не знам дали функционират, тъй като са "пресни" но мисля че си заслужава вниманието. А който е видял и на други места по този път, може да допълни темата
Внимавайте - много камери по Е-79
-
Uneek
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
Внимавайте - много камери по Е-79
Колеги, от няколко дни има доста камери инсталирани по главен път Е-79.
Ако пътувате в посока Благоевград или Кулата внимавайте и карайте в ограничение - аз засега видях 3 броя камери (от тези големите), инсталирани тези дни - 1 в Мурсалево, 1 малко преди Шел Благоевград (тя мисля че е обърната към трафика който идва от Кулата, но не съм сигурен), и една на Монца (Представителството на Тойота). Не знам дали функционират, тъй като са "пресни" но мисля че си заслужава вниманието. А който е видял и на други места по този път, може да допълни темата
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Внимавайте - много камери по Е-79
Да не са от тези за издирване на рецидивисти? Щото и преди по тунелите в дефилето имаше ама ги махнаха ... 
Някой ако може да ги изследва по-обстойно, че и без това дължим един чувал с пари за актове от тоя скапан път, ограничения без смисъл, разни изкачащи идиоти с жилетки от храстите и завоите в малките часове...
Някой ако може да ги изследва по-обстойно, че и без това дължим един чувал с пари за актове от тоя скапан път, ограничения без смисъл, разни изкачащи идиоти с жилетки от храстите и завоите в малките часове...

-
Uneek
Абе не са от онези по тунелите... те още си седят на тунела на железница. Тези новите са големи, имат си стълб и голяма кутия... ще гледам да ги снимам тия дни. Точно от тези "скъпите" камери са, дето снимат за спомен 
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Тая в Мурсалево я видях днес като се прибирах
За първи път виждам подобна , насочена е в посока Благоевград-София и според мен е от тия новите , дето пишеха , че ще се монтират много кутии за камери , а самите камери ще са по-малко на брой и ще се местят из цяла България
И все пак няма да им доиде акъла на тия , които карат с 100+ в селото , точно около камерата един ме задмина като спрял . 
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151531
За тест пуснаха тази на ЛУКОЙЛ- Ботевград за 5-10 мин. 32 снимки с превишена скорост
За тест пуснаха тази на ЛУКОЙЛ- Ботевград за 5-10 мин. 32 снимки с превишена скорост

-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Така е... Изядоха парите за магистрали сега нека ми снимат .... с тия камери. Ще им ги платя през 3009г. когато карам на нова магистрала без малоумни ограничения. 

-
Uneek
Big brother is watching 
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има една горе при караулката до Язовира на 5 минути от Дупница посока София 
- alex_7656
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AUM
Точно така има и още една точно на езерото преди Дупница (посока Кулата), други към София не видях, но не значи че няма, и ми прави впечатление, че се караше като цяло бавно през целия път.Май се постреснахме !!!
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Колеги сега да ви кажа че точно този тип камери има на входа до СБА Монтана като идваш от Петрохан,спускането след язовир Чернила и втората е на изхода на Монтана посока Видин точно преи изкачването-след бензиностанция Петрол,така че спазвайте скоростта о знаците на тез места

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
alex_7656 написа:Точно така има и още една точно на езерото преди Дупница (посока Кулата), други към София не видях, но не значи че няма, и ми прави впечатление, че се караше като цяло бавно през целия път.Май се постреснахме !!!
Това там е Язовир ..има ГКПП точно там .Язовира на Дяково е това .
А някой да е мяркал камери от качването на Е79 под мостчето на драгичево до язовира(преди Дупница) ? Много често пътувам от там и ако ме ковнат ще е тежко
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
защо да е тежко 
- dr_hous
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от musura на Чет 18 юни 2009 18:27, променено общо 1 път.
Причина: спам
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тя май си има приятел вече
ма не знам може и да е женена 
- alex_7656
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AUM
Ми там не съм виждал, но още тази седмица ще се огледам, и ако има ще пиша !Night_elf написа:А някой да е мяркал камери от качването на Е79 под мостчето на драгичево до язовира(преди Дупница) ? Много често пътувам от там и ако ме ковнат ще е тежко