Въпреки кризата и не толкова лятното време наближава момента, в който ще поемаме към морето. Реклами на курорти и оферти има навсякъде, но все пак мисля, че няма да е лошо да споделим по между си лични впечатления и условия от места на които сме били и ще бъдем.
Аз няколко години подред ходя в Созопол, квартирата се намира непосредствено до северния плаж. Нощувката е 25 лв за двама души, на етаж има по 4 стаи, които ползват 2 бани и 2 тоалетни. Голям проблем е паркирането, улиците са претъпкани с коли, особено вечер няма никакъв шанс за намиране на място. Аз обикновено пристигам около обяд и успявам да паркирам, често пъти далече от квартирата, но все пак се намествам. В следващите 10-на дни колата не я местя, просто забравям за нея.
Тази година ми се иска да отида около Равда, Несебър, Слънчев бряг. За Равда чета оферти за 2-ни стаи в хотели 30-40 лв на ден, с паркинг, климатик, тв. Чудя се дали да не тръгна без резервация и на място да си избера. Ако ми препоръчате някое местенце ще съм благодарен.
Море 2010
- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Море 2010
В Поморие също е много добре! Ако искаш ще ти пусна 2-3 оферти 

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
още един глас за поморие.
няма много тълпи, учудващо, но спрямо други години няма и бясна неконтролируема чалгия.
аз лично останах доволен от почивката си тая година.
няма много тълпи, учудващо, но спрямо други години няма и бясна неконтролируема чалгия.
аз лично останах доволен от почивката си тая година.

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре... темата е за "пътеводител" нали ?! За какво ми триете докладите... ма за кво ли си правя и труда 

- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
ПРИМОРСКО 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ако си в Приморско , хотел Калипсо ...
собствениците са страхотни , 3 години подред съм там , просто тази няма да съм , защото миналата година ни обраха в една дискотека и жената не иска и да чуе за приморско
собствениците са страхотни , 3 години подред съм там , просто тази няма да съм , защото миналата година ни обраха в една дискотека и жената не иска и да чуе за приморско

- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я ако може и цени дайте и некой телефонче ,че довечера тръгвам поне да имам някой ориентир.Семейство сме с 2 деца на 10 и на 6 години.Не съм резервирал нищо и не съм решил къде да отидем.Малко по-голяма активност та да се ориентирам.Мерси на тези които ще пишат.Всякакви инфо ще е от полза.
- KARMANN
- Автомобил:
- Двигател:
За Созопол мога да ти дам веднага, ако искаш само кажи да ти пратя ЛС, да не стане реклама, по-нагоре съм описал накратко какви са условията.
За Созопол, последния път като бях там за уикенд на плаж на Златата рибка имаше някакви "пиявици", мисля бяха. Не`кви гадини плуват там и ако се застоиш във водата ти си лепят и те хапят. Не знам дали ги има още, това беше миналата неделя.
Отдавна ходя в този град, само и единствено на този плаж(е два пъти съм бил на централен - Хармани, единия миналата събота, но е простено за 100 плажа-два на Хармани). Пътувам доста често именно до този плаж, дори и за "плаж за ден". До сега никога не съм виждал такива гадини във водата. Това ми е любимия град за почивка и не ми се ходи на друго място, ако някой има наблюдения да пише, защото иначе ще бъда принуден.
Отдавна ходя в този град, само и единствено на този плаж(е два пъти съм бил на централен - Хармани, единия миналата събота, но е простено за 100 плажа-два на Хармани). Пътувам доста често именно до този плаж, дори и за "плаж за ден". До сега никога не съм виждал такива гадини във водата. Това ми е любимия град за почивка и не ми се ходи на друго място, ако някой има наблюдения да пише, защото иначе ще бъда принуден.
-
- Автомобил: VW Polo 1991
- Двигател: NZ
Плажът “Златна рибка” е един от шестте у нас, които Европейският съюз обяви за мръсни в последния си доклад. Другите според доклада са: Варна-офицерски, Варна-юг, Черноморец-юг, Арапя, Равда-НДК.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може да не е общо с темата но мисля че тук трябва да предупредя скоро пътуващите към морето...
минавайте по пътя от Карнобат до и около с. Венец с повишено внимание за дупки с диаметър около 60-70 см и дълбочина 10 см и повече
преди 2 дни минавах имаше 2 спрели коли видимо аварирали заради новооткрилите се дупки (те са там от няколко месеца та просто стават по-дълбоки )
минавайте по пътя от Карнобат до и около с. Венец с повишено внимание за дупки с диаметър около 60-70 см и дълбочина 10 см и повече
преди 2 дни минавах имаше 2 спрели коли видимо аварирали заради новооткрилите се дупки (те са там от няколко месеца та просто стават по-дълбоки )
Тия дупки пътната подръжка от леки неравности си ги отглежда. Скоро не съм минавал.
Да предупредя при предпоследния ми поход и давта пъти - до морето (и обратно) имаше патрулка преди(след) разклона на Карнобат в ниското. Много внимавайте как се спускате.
Да предупредя при предпоследния ми поход и давта пъти - до морето (и обратно) имаше патрулка преди(след) разклона на Карнобат в ниското. Много внимавайте как се спускате.
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Дупките се намират точно между селата Венец и Лозенец. Лозенец е селото веднага след Петолъчката като идвате от София. Спазвайте по-голяма дистанция и така ще имате възможност да избегнете дупките. Има знак за неравности по пътя, а пък то ями.
Полицаите на Карнобат гледат за коли, които навлизат в насрещната забранена за изпреварване лента. Така че ако спазвате правилата няма да имате проблем с тях.
Полицаите на Карнобат гледат за коли, които навлизат в насрещната забранена за изпреварване лента. Така че ако спазвате правилата няма да имате проблем с тях.
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В неделя се прибрах от Свети Влас хубави хотелчета ,няма заведения които да дрънчат по цяла нощ,плажовете са добри.Идеално място за семейна почивка.