От Г. ... М.Бучино през Перник за Кулата

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

От Г. ... М.Бучино през Перник за Кулата

Мнениеот ivostefanov » Вто 29 юни 2010 9:40

Въпроса ми е към колегите от Перник.

колеги бихте ли споделили някаква шмекерия как да се кача на магистралата от началото защото последния път излезнах чак на Студена,а там паважа направо ме уби.и обратно естествено.

Благодаря предварително.

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Re: От Г. ... М.Бучино през Перник за Кулата

Мнениеот Marto_Polo » Вто 29 юни 2010 10:03

До колкото разбирам минаваш през Бучино от там в Перник и как да се качиш на магистралата. Ако е така, след като влезнеш в Перник карайки по главната ще стигнеш до един светофар. На този светофар завиваш на ляво. След това караш само направо минавайки през още един светофар. карайки все направо ще минеш покрай бензиностанция на лукойл (в ляво ще ти се падне), на окло 300-400 м след бензиностанцията се минава под един мост. След моста на дясно е за софия а след това на ляво се свива и след 300-400 м си в началото на магистралата. :D

Потребителски аватар
ivostefanov
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Вто 29 юни 2010 10:20

това не е ли пътя от Кюстендил?тоест трябва да правя обратен някъде на Драгичево?

а за другия дето е от долу са го затворили заради магистрала Люлин

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Вто 29 юни 2010 10:32

Ако са затворили Е79, защо не минеш през Радомир, Друган, Диканя и надолу към Кулата?
Пътя е доста приятен.

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Вто 29 юни 2010 12:19

Ако този отдолу са затворили единствения вариант е към драчичево и там обратен.

Потребителски аватар
ivostefanov
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Вто 29 юни 2010 19:07

Night_elf написа:Ако са затворили Е79, защо не минеш през Радомир, Друган, Диканя и надолу към Кулата?
Пътя е доста приятен.

не са затворили магистралата а пътя който от Перник да се качиш на магистралата.тоест след Драгичево като хванеш разклона за магистралата в дясно и дефакто минаваш под пътя за Кюстендил и Перник,като започнеш да искачваш баира в дясно имаше един път пак за Перник,сега той е затворен защото там правят колоните на моста да вържат магистрала Люлин с тази за Кулата.

а през този който казваш(Радомир, Друган, Диканя)не съм минавал много отдавна и мога да кажа,че не го знам.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало

Мнениеот Night_elf » Сря 30 юни 2010 0:28

ivoststefanov написа:.................

Сетих се за какво говориш :да: Днес ходих до Перник и видях за какво иде реч :Mr Green Fun
Инак този път за който аз ти говоря, като влезеш в перник през бучино, излизаш на едно кръстовище в квартал Мошино(99% съм сигурна,че така се казваше квартала). Та на това кръстовище завиваш на дясно и караш дооооста дълго само направо, подминаваш едно ОМВ от лявата ти страна и стигаш до едно Т образно кръстовище на което завиваш на ляво. После има едно кръгово на което ти излизаш на 1вия изход посока Радомир... По пътя минаваш покрай Бела вода, Радомир ,Друган,Владимир,Диканя,Дрен,Дупница... и надолу към кулата.Пътя е много приятен за каране, наскоро го правиха. :да: Излиза малко по-дълъг но си има и плюсове, не е навалица и се кара страхотно :да:
:кючек:

Едит: Улицата в квартал Мошино се казва "Младен Стоянов", завиваш на дясно по Юрий Гагарин, караш само направо, на кръстовището с "Кирил и Методий" завиваш на ляво, след това се качваш на Софийско шосе и си караш по главния път след това...
Виж го в бг мапс !
Някой перничанин да ме поправи ако бъркам mhihi

Потребителски аватар
ivostefanov
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Сря 30 юни 2010 8:08

благодаря за инфото,ще го пробвам някой път защото поне веднъж в месеца ще ми се налага тази дестинация.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало

Мнениеот Night_elf » Сря 30 юни 2010 11:30

:да:
:кючек: :кючек: :кючек:

Потребителски аватар
ivostefanov
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Пон 12 юли 2010 20:15

тъй като в петък пак минавах от там направих следната шмекерия,
качих се на главния път за София и преди да се съберат пътя от Кулата и този от Перник слезнах за 100м. през строежа и от там се качих на магистралата.

А като цяло пътя през Бучино става все по зле,направо е ужас,но пък от Люлин предпочитам да мина от там отколкото през Владая в Петък вечер през цялото задръстване.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало

Мнениеот Night_elf » Пон 12 юли 2010 20:16

ivoststefanov написа:......
качих се на главния път за София и преди да се съберат пътя от Кулата и този от Перник слезнах за 100м. през строежа и от там се качих на магистралата.
...

:да: Това ми беше първоначалната идея

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Вто 13 юли 2010 8:38

ivoststefanov написа:А като цяло пътя през Бучино става все по зле,направо е ужас,но пък от Люлин предпочитам да мина от там отколкото през Владая в Петък вечер през цялото задръстване.

Мойте наблюдения са, че в петък малко по бързо е придвижването към Пк, защото са разширили две ленти след светофара на драгичево и не се получава задръстване. Само по някога на княжево има малко забавяне. :D
Но ако трябва от люлин да минеш по околовръстното май наистина е по добре през бучино.

Потребителски аватар
ivostefanov
Двигател:

Мнениеот ivostefanov » Вто 13 юли 2010 17:05

да просто само като се сета за задъстването,пък и обикалянето.
направо този път си е "пей сърце" mhihi

Потребителски аватар
dancing_niki
Скиора
Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
Двигател: CASA

Мнениеот dancing_niki » Вто 13 юли 2010 22:05

Минава се през "строежа" на магистралата. Вместо да завиеш надясно за към Студена там наляво и се качваш на магистралата. Може да затворят този път само извънредно, но днес примерно имаше 3-4 автомобила които чакаха от него да се включат за "началото" на магистралата:
ivoststefanov написа:не са затворили магистралата а пътя който от Перник да се качиш на магистралата.тоест след Драгичево като хванеш разклона за магистралата в дясно и дефакто минаваш под пътя за Кюстендил и Перник,като започнеш да искачваш баира в дясно имаше един път пак за Перник,сега той е затворен защото там правят колоните на моста да вържат магистрала Люлин с тази за Кулата.

а през този който казваш(Радомир, Друган, Диканя)не съм минавал много отдавна и мога да кажа,че не го знам.

Може и колегата да е прав. Да не говориме, че Драгичево не е чак толкова далече. За един километър няма чак толкова много да се вътриш при положение, че пътя през Радомир за кулата е с около 20-тина километра по-дълъг.

Върни се в “Пътеводител”