Пътят за Перперикон....

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Пътят за Перперикон....

Мнениеот kiko » Пет 02 юли 2010 11:58

отскочих да видя след работа как е нивото на една рекичка -кефал ми се гони за мезе...и на връщане ми ръкомахат едни хора с дръпнати очички до един микробус...спрях аз(имаше и млади девойки)и се оказа,че моя английски,научен предимно от филми и дискавъри е най-разбираемия в района-сочат ми една карта и питат -възможно ли е това да е пътя за Перперикон,следвахме табелите-да наистина има табели ...гледам аз лунния път и викам -да този е...а едно момиче със симпатични островърхи цици-пита -това заради земетресение ли е така ...и аз се усмихвам- и викам-yes...поне да бяха махнали табелите..става въпрос за пътя от разклона на черноочене-стремци-това е най-краткия път за идващите от посока пловдив...и означен с табели,на карти...преди седмица-клубно Бмв -си остави картера в един трап...цели липси от пътя,пропадания,дупки от по 30-40 см....идват отпуските и сигурно някои колеги ще искат да посетят Перперикон-заобиколете от кърджали или през хасково-ако не искате да си счупите колите ...забравете за разклона от черноочене....
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Re: Пътят за Перперикон....

Мнениеот H2O » Съб 03 юли 2010 8:13

За идващите от Стара Загора,вднага след Хасково в дясно и се качват на моста.Пътя е превъзходен.Коли няма.Минава се през 2-3 села.Асфалта е положен преди 1-2 години.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 11 юли 2010 0:18

винетка иска ли се за там?
ако не то не се чуди, ама ако се иска :banghead:
днес минах по такъв път че направо исках да спра и да изкъртя тия табели "винетка" :banghead:

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Нед 18 юли 2010 22:34

Иска се винетка. Аз препоръчвам пътя през село Бели Пласт, а не през Черноочене. Там поне може да се види още нещо интересно и пътят е 100 пъти по-хубав.

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 21 сеп 2011 17:07

Някой да има актуална информация за състоянието на пътя?
Интересува ме предимно от Асеновград до Кърджали/Момчилград?
И съответно - от разклона Кърджали/Джебел/Момчилград до самия Перперикон по кой път ще препоръчате да минем?

Благодаря предварително! :beer

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Сря 21 сеп 2011 18:10

ChimeyJimmey написа:Някой да има актуална информация за състоянието на пътя?
Интересува ме предимно от Асеновград до Кърджали/Момчилград?
И съответно - от разклона Кърджали/Джебел/Момчилград до самия Перперикон по кой път ще препоръчате да минем?

Благодаря предварително! :beer

Малко информация от мен, eдва ли ще се е променила за 2м. :wink:
viewtopic.php?f=61&t=261247

Пъта от Кърджали до Переперикон и по-хубав през с.Седловина има и табели, няма как да се объркаш.
Внимавай на влизане в Кърджали от към Момчилград, пътя е осеян с огромни кратери и дебнат ченгета !

Лек път от мен :beer

Потребителски аватар
kiko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko » Нед 20 ное 2011 21:48

едит ....за всички,които с търсачка ще открият тази тема,пътя е ремонтиран и е в перфектно състояние....

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пон 21 ное 2011 8:24

kiko написа:отскочих да видя след работа как е нивото на една рекичка -кефал ми се гони за мезе...и на връщане ми ръкомахат едни хора с дръпнати очички до един микробус...спрях аз(имаше и млади девойки)и се оказа,че моя английски,научен предимно от филми и дискавъри е най-разбираемия в района-сочат ми една карта и питат -възможно ли е това да е пътя за Перперикон,следвахме табелите-да наистина има табели ...гледам аз лунния път и викам -да този е...а едно момиче със симпатични островърхи цици-пита -това заради земетресение ли е така ...и аз се усмихвам- и викам-yes...поне да бяха махнали табелите..става въпрос за пътя от разклона на черноочене-стремци-това е най-краткия път за идващите от посока пловдив...и означен с табели,на карти...преди седмица-клубно Бмв -си остави картера в един трап...цели липси от пътя,пропадания,дупки от по 30-40 см....идват отпуските и сигурно някои колеги ще искат да посетят Перперикон-заобиколете от кърджали или през хасково-ако не искате да си счупите колите ...забравете за разклона от черноочене....
Изображение
Изображение
Това вече го няма.Пътя е нов и е направен по образец! :applause:

Върни се в “Пътеводител”