Пътят за Перперикон....
Пътят за Перперикон....
отскочих да видя след работа как е нивото на една рекичка -кефал ми се гони за мезе...и на връщане ми ръкомахат едни хора с дръпнати очички до един микробус...спрях аз(имаше и млади девойки)и се оказа,че моя английски,научен предимно от филми и дискавъри е най-разбираемия в района-сочат ми една карта и питат -възможно ли е това да е пътя за Перперикон,следвахме табелите-да наистина има табели ...гледам аз лунния път и викам -да този е...а едно момиче със симпатични островърхи цици-пита -това заради земетресение ли е така ...и аз се усмихвам- и викам-yes...поне да бяха махнали табелите..става въпрос за пътя от разклона на черноочене-стремци-това е най-краткия път за идващите от посока пловдив...и означен с табели,на карти...преди седмица-клубно Бмв -си остави картера в един трап...цели липси от пътя,пропадания,дупки от по 30-40 см....идват отпуските и сигурно някои колеги ще искат да посетят Перперикон-заобиколете от кърджали или през хасково-ако не искате да си счупите колите ...забравете за разклона от черноочене....

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пътят за Перперикон....
За идващите от Стара Загора,вднага след Хасково в дясно и се качват на моста.Пътя е превъзходен.Коли няма.Минава се през 2-3 села.Асфалта е положен преди 1-2 години.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
винетка иска ли се за там?
ако не то не се чуди, ама ако се иска
днес минах по такъв път че направо исках да спра и да изкъртя тия табели "винетка"
ако не то не се чуди, ама ако се иска

днес минах по такъв път че направо исках да спра и да изкъртя тия табели "винетка"

-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Иска се винетка. Аз препоръчвам пътя през село Бели Пласт, а не през Черноочене. Там поне може да се види още нещо интересно и пътят е 100 пъти по-хубав.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Някой да има актуална информация за състоянието на пътя?
Интересува ме предимно от Асеновград до Кърджали/Момчилград?
И съответно - от разклона Кърджали/Джебел/Момчилград до самия Перперикон по кой път ще препоръчате да минем?
Благодаря предварително!
И съответно - от разклона Кърджали/Джебел/Момчилград до самия Перперикон по кой път ще препоръчате да минем?
Благодаря предварително!

- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
ChimeyJimmey написа:Някой да има актуална информация за състоянието на пътя?
Благодаря предварително!
Малко информация от мен, eдва ли ще се е променила за 2м.

viewtopic.php?f=61&t=261247
Пъта от Кърджали до Переперикон и по-хубав през с.Седловина има и табели, няма как да се объркаш.
Внимавай на влизане в Кърджали от към Момчилград, пътя е осеян с огромни кратери и дебнат ченгета !
Лек път от мен

едит ....за всички,които с търсачка ще открият тази тема,пътя е ремонтиран и е в перфектно състояние....
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Това вече го няма.Пътя е нов и е направен по образец!kiko написа:отскочих да видя след работа как е нивото на една рекичка -кефал ми се гони за мезе...и на връщане ми ръкомахат едни хора с дръпнати очички до един микробус...спрях аз(имаше и млади девойки)и се оказа,че моя английски,научен предимно от филми и дискавъри е най-разбираемия в района-сочат ми една карта и питат -възможно ли е това да е пътя за Перперикон,следвахме табелите-да наистина има табели ...гледам аз лунния път и викам -да този е...а едно момиче със симпатични островърхи цици-пита -това заради земетресение ли е така ...и аз се усмихвам- и викам-yes...поне да бяха махнали табелите..става въпрос за пътя от разклона на черноочене-стремци-това е най-краткия път за идващите от посока пловдив...и означен с табели,на карти...преди седмица-клубно Бмв -си остави картера в един трап...цели липси от пътя,пропадания,дупки от по 30-40 см....идват отпуските и сигурно някои колеги ще искат да посетят Перперикон-заобиколете от кърджали или през хасково-ако не искате да си счупите колите ...забравете за разклона от черноочене....