Имам една молба ако някой минава или живее в Созопол.
Миналата ходина бяхме в един комплекс с апартаменти. Не е хотелски комплекс, апартаментите са частни и хората ги дават под наем повечето време от лятото като не са там, затова си нямаше име миналата година. Намира се в тази част (виж червената зона):
Това се пада между началото на местността Буджака и плажа на новия град. Самото комплексче изглежда горе долу така като застанеш пред него:
Характерно е, че от дясното му страна има един необработен път, миналата година беше чакъл или пръст, нещо такова, но сега не знам как ще е. До пътя, вътре в ограденото място на комплекса, започва една бетонна алея, която води към подземен гараж. По средата си имат басейн, самите сгради са черевинкави доколкото помня. Цялото е оградено с бяла метална ограда.
Та молбата ми е ако някой минава наоколо ако може да погледне телефоните, които съм сигурен са сложени на едни големи надписи по оградата или на сградите и да ми ги пусне на лс или тук в темата. Не ми е спешно, чак за след месец.
Созопол - молба за една услуга
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Созопол - молба за една услуга
на 17-ти юли тръгвам натам. Няма проблем да погледна
пусни ми моля те само снимка по-отвисоко, че така не се ориентирах къде точно се намира... това към края на големия плаж ли е ?
Едит : видях го къде е, сетих се

Едит : видях го къде е, сетих се

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Значи ако се сещаш кой е плажа на новия град, успоредно на него има една улица с много кръчми, павилиони, сергии и т.н. Тази улица е Ропотамо и ако продължиш по нея в посока юг, има леко възвишение и от дясно трябва да ти се падне
Мисля, че най добрия ориентир за мястото е че като застанеш пред него от дясно на комплекса е входа към подземния гараж и точно до оградата започва някакъв малък път, тогава беше май само пръст но вече може да е друго.
Мерси много!
Мисля, че най добрия ориентир за мястото е че като застанеш пред него от дясно на комплекса е входа към подземния гараж и точно до оградата започва някакъв малък път, тогава беше май само пръст но вече може да е друго.
Мерси много!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
да да, сетих се къде се намира горе долу. Ще го намеря и ще ти пиша или звънна ако искаш... 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Работата е свършена, огромни благодарности на колегата Ludia