Искам да попитам някой колега дали скоро е ходил натам и как е пътя през Берковица.
Берковица или Враца това е въпроса?
Мразя я тая "магистрала" Хемус, но ако е много зле пътя през Берковица ще карам от там.
Моля оставяйте мнения до 15:00ч.
Отивам в Белоградчик от кЪде?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Отивам в белоградчик от каде?
има тема...
иначе аз преди 10 дни минах през петрохан, монтана и пътя за видин и отклонението за белоградчик
от софия са поне 200 км
иначе пътищата изключая малко проблеми в петрохан е идеален
извинете за малките букви
п.с. аа и яж на ханчето под скалата на 1 ксм преди белоградчик, много вкусно
иначе аз преди 10 дни минах през петрохан, монтана и пътя за видин и отклонението за белоградчик
от софия са поне 200 км
иначе пътищата изключая малко проблеми в петрохан е идеален
извинете за малките букви
п.с. аа и яж на ханчето под скалата на 1 ксм преди белоградчик, много вкусно
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Отивам в белоградчик от каде?
Смело през "Петрохан"....след Берковица на около 15км хвани отбивката за с.Чипровци и "Балова шума"-има табели...няма как да се объркаш,.....спестяваш лутането из Монтана......след това следваш селата Бели Мел-Митровци-Превала-Долни лом-Средогрив-Фалковец-Боровица-Извос-Белоградчик
Внимателно през прохода...за да няма "Ох"........
Маршрута след Берковица е страхотен, кратък, пътя е перфектен, няма дупки, коли, природата е страхотна....
Приятен път и хубаво прекарване
Внимателно през прохода...за да няма "Ох"........
Маршрута след Берковица е страхотен, кратък, пътя е перфектен, няма дупки, коли, природата е страхотна....

Приятен път и хубаво прекарване

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Re: Отивам в Белоградчик от кЪде?
Внимавай на петрохан! Колегата petko5, както и аз, знаем пътя добре и знаем къде са дупките горе-долу, но ако не минаваш често ще се натресеш в някоя. Иначе наистина има малко лутане из монтана, докато излезеш на Е79, но въпреки това аз бих ти предложил този път, сравнително нов е, много малко натоварен, като настилка е супер.
Но не съм запознат с маршрута, който описва Петко, та за това сам си прецени.
Следи темата "Пресни вести от Петрохан", това е може би най-подробно описания проход в България
Но не съм запознат с маршрута, който описва Петко, та за това сам си прецени.
Следи темата "Пресни вести от Петрохан", това е може би най-подробно описания проход в България

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Пътя описан от Петко без да се минава през Монтана е страхотно красив, хубав и спокоен, минава се през приятни селца, гори и поляни. На отиване минах по царския е79, а на връщане се обърках и случайно минах от второстепенния, изобщо не съжалявах...а в Монтана на отиване се обърках и аз, въпреки че съм ходил поне 10 пъти, тръгнах за Лом 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Pichaga написа:Пътя описан от Петко без да се минава през Монтана е страхотно красив, хубав и спокоен, минава се през приятни селца, гори и поляни. На отиване минах по царския е79, а на връщане се обърках и случайно минах от второстепенния, изобщо не съжалявах...а в Монтана на отиване се обърках и аз, въпреки че съм ходил поне 10 пъти, тръгнах за Лом
Ще го пробвам следващия път като си ходя към влашко... Само че след Средогрив ще свия към Ружинци и от там си ловя Е79.
Добра идея, мерси

През Монтана първите пъти като минавах, всеки път минавах по различен маршрут

И тамън научих правилния и те затвориха от кръговото до изхода на е79 (Монтана-Видин), айде пак ходи се лутай

Сега са го отворили, ама табелите си седят за стария път