самолетен билет Осло-Буграс
самолетен билет Осло-Буграс
Понеже не съм много запознат с практиките по закупуване на самолетни билети, затова си позволих да попитам в любимия ми форум. Един приятел ме помоли да му закупя самолетен билет за определена дата за дестинацията Осло-Бургас. Сами се досещате, че билета ще се закупи от България. Въпросът ми е как става номера, чрез някой агенция (коя...) и впоследствие изпращането му до Норвегия?
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: самолетен билет Осло-Буграс
Билетът е електронен в 99% от случаите, тъй че няма какво да му пращаш, отива на чек ин с документ за самоличност и това е. Да ти прати точните си имена на латиница за резервацията. Ако имаш кредитна карата можеш и сам да резервираш онлайн. Ако нямаш - в някоя местна малко по-известна агенция или направо в офиса на превозвателя
Оказа се мисията невъзможна. От България няма кой да ми продаде билет за тази дестинация, единственият отговор който получавам от агенцията а и от летището е билет за тази дестинация само от местътръгването
Или може би не съм улучил правилната агенция. Препоръчайте някоя. Покупка през интернет отпада-нямам кредитна карта 

didko написа:Оказа се мисията невъзможна. От България няма кой да ми продаде билет за тази дестинация, единственият отговор който получавам от агенцията а и от летището е билет за тази дестинация само от местътръгванетоИли може би не съм улучил правилната агенция. Препоръчайте някоя. Покупка през интернет отпада-нямам кредитна карта
Е дебитна нямаш ли поне...Виза електрон дебитна = Кредитна
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
ping23 написа:didko написа:Дебитна карта Маестро .....
Пробвай с нея
Няма да стане. Само visa electron и master card могат да се ползват за разплащания в интернет, и то не всички.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Потвърждавам за Маестро-много тъпа карта!!!Даже и някой Мастер не вдеват.За сметка на това с Маестрото може да си направиш акаунт в ЕНТРОПЕЙ и да си направиш виртуална Виза,която да захраниш през твойто Маестро.Май ти говоря на Китайски ми се чини