Ако скоро сте били на някаква екскурзия/почивка в чужбина и сте останали доволни, ще се радвам да споделите. Търся нещо за 3-ма човека до към 800-1000 лева на човек за поне 5-6 дена. Чудя се: някъде из Западна Европа ли, Египет ли... дайте някакви идеи за тия пари къде може да се иде...
Аз щях да ходя в Египет уж на море. Ама като попрочетох се оказа, че декември не става много за плаж. АКо имаш късмет може и да е топло, но не е сигурно. А в египетски морски курорт ми се струва безмислено да отидеш без да можеш да ходиш на плаж, затова избрах Венеция и не съжалявам. Ще можеш да видиш и площад Сан Марко наводнен целия:-). Даже Италия толкова ми хареса, че януари ще ходя към Милано.
Други интересни дестинации ми се струват Барселона (чака ред за пролетта) и Рим. В Рим специално можете да си наемете апартамент вместо хотел и ще ви е по-добре.
Друго интересно е палма де майорка, гледах през Томас Кук МНОГО изгодни оферти, трябва да се провери дали някоя наша или немска фирма препродава техни екскурзии. Казаха ми една между 5-те кьошета и Руски паметник, ама не съм ходил още.
В Египет през декември за море си става отвсякъде. Въздуха е 26-29градуса, няма вятър, няма облаци. Морската вода при всички положения е мин. 25градуса, само малко проблемни се оказват басейните без подгряване на водата, но в хотелите с 4 и нагоре звезди почти не липсват такива. За мен да отидеш на Червено море и да се къпеш в басейн си е безумие. Най-малкото всеки трябва да опита поне едно гмуркане в най-богатото и красиво море на земята. Фотошопа просто бледнее.