Чудя се какви са критериите по които определяте дали ви удовлетворява почистването в зимни условия.
Не съм излизал от града от как заваля сняг, но пообикалях градско. От как е заваляло, че и от преди това, се осолява и опесъчава. Снегорин ще мине след като покривката на пътя надхвърли 10см. До колкото съм запознат не могат да ринат на по-малко от 7см сняг. Главните артерии са гъста киша, малките улички са 4-6см покривка, но ръсени с к'вото трябва. За мен това са съвсем нормални условия, но прегледах няколко сайта - хората силно недоволстват, а не разбирам какво още може да се направи. В Пловдив нямаме подово улично отопление, нито магически пръчици.
Какви са очакванията ви за "справяне с положението" в зимни условия, как си го представяте, доволни ли сте или не?
Не знам дали темата е за тук, ако не ви харесва - търкайте

Умната!

edit: Пропуснах да спомена, че за голяма част от неудобствата на пътя виня бездарните камикадзета в каруците си. Паникьосани от различния цвят на околната среда, наср@ни от студа, вцепенени от факта, че карат на хлъзгава настилка...