има ли много сняг в северозапада
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
има ли много сняг в северозапада
колеги споделете има ли много сняг в северозападна България, защото мисля да пътувам натам, но ме съветват да не ходя защото имало 30 см сняг и не са почиствани пътищата. 

- Bucket
- Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
- Двигател:
Re: има ли много сняг в северозапада
От Враца съм,вчера пътищата бяха 100% сухи в посока Оряхово, пътувах от София до Враца и едно селце и обратно
Днес обаче валя няколко пъти и тук там има лед, особено на по-високо. Иначе обстановката е нормална.
Днес обаче валя няколко пъти и тук там има лед, особено на по-високо. Иначе обстановката е нормална.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Давай смело, но внимателно!
Чисти са пътищата, но не се лепи за колите, че хвърчат камъчета и може да пукнат стъклото
ако искаш може да следиш тази тема
viewtopic.php?f=61&t=183984
Чисти са пътищата, но не се лепи за колите, че хвърчат камъчета и може да пукнат стъклото

ако искаш може да следиш тази тема

- rapo_vd
- Автомобил: VW PASSAT
- Двигател: AVF 2002
Не е много розово положението, сега се прибирам от Свищов и до Монтана нямаше сняг но след това леле мале, на Арчар на "баира" се бяха напречкали тирове. Има доста сняг по пътя. 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
rapo_vd написа:Не е много розово положението, сега се прибирам от Свищов и до Монтана нямаше сняг но след това леле мале, на Арчар на "баира" се бяха напречкали тирове. Има доста сняг по пътя.
Е кой те кара да минаваш от там? През Димово пътя е 1000 пъти по-добър и по-малко натоварен.
-
- Автомобил: Passat B5 AFN Synhro
- Двигател:
ISRalien написа:rapo_vd написа:Не е много розово положението, сега се прибирам от Свищов и до Монтана нямаше сняг но след това леле мале, на Арчар на "баира" се бяха напречкали тирове. Има доста сняг по пътя.
Е кой те кара да минаваш от там? През Димово пътя е 1000 пъти по-добър и по-малко натоварен.
Баща ми сега се прибра от София на Е79 посока Видин,казва че от Монтана насам е некъв ужас,карайте внимателно.
- golf4tdi110
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм от Враца и в момента тук всичко е като на ски-писта! 

- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
може ли някой да качи снимки от снежната покривка в Бяла слатина или някой друго населено място в посока Козлодуй, че утре май ще се пътува и ще е по тъмно в този район.
- venelintomov
- Автомобил: VW Passat 3B
- Двигател:
А нещо за Монтана-Лом,че утре тръгвам!
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
venelintomov написа:А нещо за Монтана-Лом,че утре тръгвам!
Монтана има вече сигурно над 20 санта

- Bucket
- Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
- Двигател:
Сутринта бях втората кола в посока Пършевица, едва излязох, а уж Hankook е голяма работа. Имаше около 10-12 см сняг върху лед без да е чистено и да ма пясък
VW Golf няма спиране!!!!

- Ivailo
- Контакти:
София-Ботевград-Враца-Монтана, пътя е предимно чист. Тук-таме има участъци с неразчистено, но снегорини видях поне 7-8.
Монтана-Медовница е чисто. От Медовница до Димово е горе-долу, на коловози... Димово-Видин е ужас, има тук-таме по 3-4 кв.м. да се вижда асфалт
В Димово видях 1 снегорин и толкоз
Във Видин вали бая сняг на парцали...
Сутринта на Ботевградско шосе от околовръстното до магистралата видях голям зор, ебаси задръстването...
Монтана-Медовница е чисто. От Медовница до Димово е горе-долу, на коловози... Димово-Видин е ужас, има тук-таме по 3-4 кв.м. да се вижда асфалт

В Димово видях 1 снегорин и толкоз

Във Видин вали бая сняг на парцали...
Сутринта на Ботевградско шосе от околовръстното до магистралата видях голям зор, ебаси задръстването...
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
хе хе така като чета не е добре пътната обстановка, по-добре че се отказах да пътувам.
Миналата година така ме изненада до Враца слънце топло сухо, а буквално след 1 км след Монтана заледено и тук-там се вижда асфалт. С голямо напрежение се прибрах тогава,но се прибрах,хем съм с четири зимни гуми и повече от 60 км/ч се усещаше нестабилност, по-бавно ама сигурно.
Иначе превилния маршрут е през Ботевград, а след Монтана по Е79 и през Димово.
Миналата година така ме изненада до Враца слънце топло сухо, а буквално след 1 км след Монтана заледено и тук-там се вижда асфалт. С голямо напрежение се прибрах тогава,но се прибрах,хем съм с четири зимни гуми и повече от 60 км/ч се усещаше нестабилност, по-бавно ама сигурно.

- Ivailo
- Контакти:
zdravko555 написа:хе хе така като чета не е добре пътната обстановка, по-добре че се отказах да пътувам.
Е същото, за 6 часа се стига..
Като се прибирах за нова година към София положението беше същото и пак отидоха 6 часа път.
Не е толкова страшно.. Тя майка ми звъни вика връщай се, на Ботевград е нещо страшно

Иначе зимата да, през Ботевград е правилния избор, ама лятото не можеш да ме накараш да мина от там, като мога да мина през прохладния и по-малко натоварен петрохан...
И задължително през Димово, в двата случая.
- Ivailo
- Контакти:
Не зам кво говорят по новините, ама Жоро (escrime) ме пита кви са тия 3 метра сняг по северозапада
Целия път Видин->Монтана->Враца->Ботевград->София беше сух, нямаше грам сняг на пътя...
У Видинско има снежец така понатрупало, ама и там вече пътищата са чисти, с тая разлика, че има милиарди дупки (в самия град)
Софиянци нямат НИКАКВО право да се оплакват от дупки по пътищата

Целия път Видин->Монтана->Враца->Ботевград->София беше сух, нямаше грам сняг на пътя...
У Видинско има снежец така понатрупало, ама и там вече пътищата са чисти, с тая разлика, че има милиарди дупки (в самия град)

Софиянци нямат НИКАКВО право да се оплакват от дупки по пътищата