Интересни места около Карнобат и региона??

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Интересни места около Карнобат и региона??

Мнениеот stefarata » Чет 03 мар 2011 11:43

Здравейте, нуждая се от помощ. Препоръчайте ми места в района на Карнобат, Айтос и околностите, които са интересни и си заслужава да се посетят (забележителности,местности и др). Приемам всякакви предложения.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Re: Интересни места около Карнобат и региона??

Мнениеот Vizor » Чет 03 мар 2011 12:08

След Айтос на Тополица в планината е уникално готино. Там към хижите. В центъра на Тополица се качваш нагоре и стигаш до пътя за хижите. От там нагоре само яко каране.. пътя е малко кофти, но е уникално готино там особено когато има сняг. Просто е приказка. Ние често ходихме на последната хижа там (първо се изкачваш доста след това слизаш много надолу.. там сме били често и е доста приятно. Препоръчвам да се ходи с високопроходим автомобил!

Другото ако ти се слиза към Бургас и надоу можеш да отскочиш я до бакърлъка.. до хижа странджа на Божура.. места, които си заслужават..

tish
Автомобил: Golf 3
Двигател: 1.6 ABU

Мнениеот tish » Чет 03 мар 2011 12:11

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Мнениеот Presian » Пет 04 мар 2011 11:30

Е то чак кой знае колко и какви забележителности там май няма (да ме извинят тамошните колеги).Имаме вила в едно от селата в региона-Раклиново.Визора е прав-излизаш от Айтос, 1вото село е Карагеоргиево, 2рото е тополица.Там горе на хижите е наистина много хубаво, ходил съм там като малък.В Айтос има много красив и голям парк и зоопарк (за него не съм сигурен дали още съществува). До Карнобат винаги може да се отбиеш до Винпром Карнобат :drunk :drinking: :beer .Ако се не лъжа някъде около Карнобат имаше и една местност, наречена на Крали Марко, къде уж била отпечатана в скалите стъпката му, заедно с тази на вярното му куче. Ми...то това е май май...ако се сетя за още нещо, ще ъпдейтна поста....

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Нед 06 мар 2011 12:54

Зоопарка в Айтос. Има много готина местност пред зоопарка - ресторант, алеи, зеленина, природа изобщо. Който и да отиде няма да сгреши.

Потребителски аватар
stefarata
Автомобил: Ford S Max MK1
Двигател: TDCI

Мнениеот stefarata » Пон 07 мар 2011 14:03

Да, наистина се оказа се не изобилства от забележителности региона, но се получи разходката. Отидохме първо до айтос, до едно място дето местните наричат "малкия Етър", хубаво е но лятото сигурно е доста по-добре. След тва скочихме до местността Кабиле до Ямбол. Там ни хареса. Има какво да се види и се стига лесно.Зоопарка в Айтос
ще го посетиме по-нататък

Върни се в “Пътеводител”