Въпрос към Видинчани? Цар Симеоново
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Въпрос към Видинчани? Цар Симеоново
Здравейте искам да ви попитам идвайки от София за Видин, от къде да мина за Цар Симеоново? През с. Гайтанци или да ида до Видин и после да се върна до Цар Симеоново?
- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
Re: Въпрос към Видинчани? Цар Симеоново
от София по Е79 ,като излизаш от Монтана има табела за Видин(посока ляво) ти НЕ завиваш ,а продължаваш направо към Видин през село Арчар след като минеш Арчар има село Ботево и после е Цар Симеоново.
п.п пътя се ползва повече от Е79 ,по къс е с 55км до Видин.

- BeckoTDI
След Монтана през Доктор Йосифово и Брусарци към Арчар? Настилката как е, мен не ме притеснява да измина повече път, искам само да няма много дупки. 

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
пътя е средна хубост ,20км е по-лош с големи трапове
тук таме,после е добре до Видин.ако не ти е проблем разстоянието мини си по е79 пътя е много добър, преди Дунавци има голямо спускане точно най-долу е отбивката(в дясно ще се падне) към с.Арчар и Ц.Симеоново.

- BeckoTDI
По E79 си минах, по който между другото има доста опасни изкопи оставени ей така без маркировка, знак или каквото и да било
Отбивката за с. Гайтанци за която питах я видях и реших да тръгна по нея "напряко", още при слизането от Е79 толкова стар и неподдържан път видях, че и с джип не бих минал от там, веднага се върнах на Е79 и преди Дунавци отбих за Цар Симеоново, от там пътят беше много добър

Отбивката за с. Гайтанци за която питах я видях и реших да тръгна по нея "напряко", още при слизането от Е79 толкова стар и неподдържан път видях, че и с джип не бих минал от там, веднага се върнах на Е79 и преди Дунавци отбих за Цар Симеоново, от там пътят беше много добър

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
дзвера написа:от София по Е79 ,като излизаш от Монтана има табела за Видин(посока ляво) ти НЕ завиваш ,а продължаваш направо към Видин през село Арчар след като минеш Арчар има село Ботево и после е Цар Симеоново.
За НИЩО на света не минавай по тоя маршрут!!! Едно че пътя е зле, друго че е страшно натоварен и всички видове автобуси минават от там...
Аз лично откак имам кола минавам по другия, през Димово. Пътя от там е перфектен, с изключение на паветата в самото Димово. Толкова е спокоен, чак е скучен.
Само веднъж ми се наложи да мина през хАрчар, щото имаше някаква тежка катастрофа на Е79 и нямаше оправия в скоро време...
П.П. То аз убаво съм укъснел, ти даже си се върнал

- BeckoTDI
Е79 е доста добре като цяло и не беше изобщо натоварен, както казваш даже скучен и както човек се е отпуснал и си кара около 100-така/кмч, изжеднъж някакви изкопи.. , а имаше един преди поредица от завои точно, той заемаше и двете платна
А паветата в Димово стават, да не казвам, че са по-добри от на Цар Борис 3