Пътят Русе-Варна-Зл.Пясъци-Балчик?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
los_tigros

Пътят Русе-Варна-Зл.Пясъци-Балчик?

Мнениеот los_tigros » Вто 07 юни 2011 13:17

Здравейте.Другата седмица ще ми се наложи да пътувам по въпросният маршрут.Та въпросите са няколко:
1)Как е пътя около Разград?Все така лош ли е?
2)Какво е състоянието на магистралата?
3)Знам че има много камери във Варна,за скорост ли следят или за колани,преминаване на червено и т.н. Така или иначе мисля да карам бавничко,защото движението предполагам,че ще е сериозно,но все пак да знам.

Ако се сетя още някой въпрос ще пиша :)

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Re: Пътят Русе-Варна-Зл.Пясъци-Балчик?

Мнениеот bayspiro » Вто 07 юни 2011 13:35

Пътя Варна - Русе е добър, на магистралата между Нови Пазар и Невша малко друса, ама дупки нема. За туй пък говеда -навсякъде бол :evil:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Вто 07 юни 2011 13:36

1)Как е пътя около Разград?Все така лош ли е?
Минавал съм преди Н.Г. не ми е актуално инфото

2)Какво е състоянието на магистралата?
Както винаги е било . След Каспичан до след Шела на вълни с едър асфалт и висок шум от него. Дупки на резервното летище преди Невша, на моста над Девня - трапове

3)Знам че има много камери във Варна,за скорост ли следят или за колани,преминаване на червено и т.н.
Засади в посока Варна : веднага след отбивката от Търново, преди 5км Шумен, на него след него и може на всяка отбивка от пътя/местят се/. На резервното летище там е 90 км/ч , около отбивката за Провадия, Побити камъни /пак има ограничение/ Около Аерогарата, в района на Бизнес парк-а , на входа на Варна. Мини през центъра - катедралата , ако е е около 8:30 и след 15:30 . Пътя по Хр .Смирненски е много натоварен, над затвора до OMV има огромен трап и на 1 зелено минават 2-3коли.По Хр.Смирненски има много светофари и се пъпли.
Вариант е на първия светофар след входа на Варна ляв завой и на следващият булевард "Сливница" десен завой , на Техникумите / след Цирковата площадка ляв завой , на следващия светофар /Левски/ пак ляв завой и само направо до подлеза под пътя за Зл.Пясъци. По пътя внимавай има засади и чак до Зл.Пясъци е 50 км/ч :mrgreen:
Питай нещо , ако не е ясно

bayspiro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bayspiro » Вто 07 юни 2011 13:44

Колега, моите данни са от тази събота, не вярвам да се е надупчил пътя за 4 дена :D Ако си директно за Балчик, може през Аксаково, отгоре по платото направо на пътя между Кранево и Албена

Последна промяна от bayspiro на Вто 07 юни 2011 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Вто 07 юни 2011 13:45

Пътя Разград - Варна не е лош като изключим половин километров участък от околовръстното на Разград където е разклона за Кубрат, до следващото разклонение към Разград в посока към Варна. Магистралата е ОК, като изключим участъка след Каспичан , но дупки няма (има кърпежи).
Зависи по кое време ще влизаш в града, най-малко камери имаш ако караш по околовръстното (от летището покрай автосалоните все направо до ОМВ, там си вляво и само направо, минаваш покрай терапията и виждаш моста, от там имаш да избираш -надясно е натоварения покрай морето път или се кчаваш на моста и нагоре покрай Виница). Ако избереш втория път ще си караш като цар. Можеш и през Виница да минеш ама пак не е оферта

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 07 юни 2011 13:49

Мисля да влизам във Варна около 12.00 часа.Предполагам трафика ще е готин тогава mhihi Целта ми е да стигна до хотел Роял Бийч(http://www.royalvarna.com/index.php?vie ... =2&lang=bg).Някъде около спирка Журналист бил.Не го знам,ще го търся.

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Вто 07 юни 2011 14:14

Щом ще ходиш около Журналист по-добре да си минеш отдолу покрай морето. Moже и през самата Виница, на първия светофар (то май и единствен там де)правиш десен и се спускаш до бариерата на Дружба (Св. Константин и Елена). Отклоняваш се към Златните и след няколкостотин метра имаш отклонение надясно, където почва баира за към Златните. Караш само направо, Журналист ще ти се пада вдясно, на следващата пресечка след това вляво ти остава твоя хотел. Трябва да има табелки за Журналиста, следваш тях

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 08 юни 2011 9:37

Много благодаря на колегата Марианчев за подробните указания на Л.С. :bowdown

Върни се в “Пътеводител”