1)Как е пътя около Разград?Все така лош ли е?
Минавал съм преди Н.Г. не ми е актуално инфото
2)Какво е състоянието на магистралата?
Както винаги е било . След Каспичан до след Шела на вълни с едър асфалт и висок шум от него. Дупки на резервното летище преди Невша, на моста над Девня - трапове
3)Знам че има много камери във Варна,за скорост ли следят или за колани,преминаване на червено и т.н.
Засади в посока Варна : веднага след отбивката от Търново, преди 5км Шумен, на него след него и може на всяка отбивка от пътя/местят се/. На резервното летище там е 90 км/ч , около отбивката за Провадия, Побити камъни /пак има ограничение/ Около Аерогарата, в района на Бизнес парк-а , на входа на Варна. Мини през центъра - катедралата , ако е е около 8:30 и след 15:30 . Пътя по Хр .Смирненски е много натоварен, над затвора до OMV има огромен трап и на 1 зелено минават 2-3коли.По Хр.Смирненски има много светофари и се пъпли.
Вариант е на първия светофар след входа на Варна ляв завой и на
следващият булевард "Сливница" десен завой , на Техникумите / след Цирковата площадка ляв завой , на следващия светофар /Левски/ пак ляв завой и само направо до подлеза под пътя за Зл.Пясъци. По пътя внимавай има засади и чак до Зл.Пясъци е 50 км/ч
Питай нещо , ако не е ясно