Паркиране в Стария Несебър

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
bread1978
Автомобил: VW Polo
Двигател: AEF 1997

Паркиране в Стария Несебър

Мнениеот bread1978 » Съб 06 авг 2011 7:54

Здравейте колеги :beer
Ще ходим за няколко дена в Несебър - стария град, и ме интересува къде мога да си оставя колата там. Хотелчето, в което ще бъдем няма собствен паркинг.
Познавам града, доста пъти съм бил, но винаги без кола и не съм обръщал внимание къде се спира там.
Благодаря! :обичам ви

Потребителски аватар
ogidog
Автомобил: vw passat cc 36
Двигател:
Контакти:

Re: Паркиране в Стария Несебър

Мнениеот ogidog » Съб 06 авг 2011 8:33

колега за да е сигурно че няма да те дигнат тия обирджии,трябва да спреш некъде на излизане от бургас :D успех!!

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Съб 06 авг 2011 8:47

Платен паркинг или някъде из новия град където не е забранено спирането . Друг вариянт ако не си от там забрави .

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 06 авг 2011 8:49

Другият вариант е ако намериш някой собственик на къща-хотел с гаражче и да си оставиш там колата за летуването на морето си срещу, разбира се, съответна сума. Не знам там дали има платени паркинзи, но имай предвид, че и там не е евтино и няма да се учудя да ти обявят баснословна цена на ден за паркинг.
Ако знам, че хотелът няма паркоместа и то точно в стария Несебър никога не бих резервирал стая там, или просто бих отишъл пеша. А колата да я паркирам на 2км от хотела си и да я зарежа там за 10 дни е повече от абсурдно нещо mhihi

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Съб 06 авг 2011 9:12

Има един платен паркинг в новия град, намира се зад хотелчето което е точно над пътя кой свръзва двете части на града. Мисля че се казваше The Mill или нещо от тоя сорт. Паркинга е платен, но не знам колко ще те олупкат ако искаш да я оставиш там. Мисля да беше нещо от сорта 1-2лв/час. За повече време може да има намаление нещо, не знам. Даже мисля че там е и наказателния паркинг.
Ако ли не, на влизане в стария град има паркинг в ляво като тръгнеш, за съжаление и той мисля че е платен.... Вариант ти е да замънкеш колата пред хотела и да кажеш на управителя да я паркира някъде :roll:

Потребителски аватар
blaze
Автомобил: Кораб Майка
Двигател: AHF BAU

Мнениеот blaze » Съб 06 авг 2011 9:54

Средна цена на паркина - 3лв на час или 30лв на ден! Ненормални са цените! Аз съм в Стария град на работа- цирка е пълен.
В целия "полуостров" ина само един единствен обществен паркинг, който е определен за СЛУЖЕБЕН на държателите на сергийте по базара и нокй друг неможе да спира там :? отврат е ситуацията.

Колегата има лично ;) тук да види някой, че препоръчвам неговото място за спиране :lol: :beat_butt2

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 06 авг 2011 14:46

blaze написа:В целия "полуостров" ина само един единствен обществен паркинг, който е определен за СЛУЖЕБЕН на държателите на сергийте по базара и нокй друг неможе да спира там :? отврат е ситуацията.

Не е верно това, има повече паринги и всеки който плати си влиза спокойно.
Единия събира близо 6-700 коли ,който се пада точно до бариерата от която се влиза в града.
Другите паркинги са като минеш провлака и завиеш на дясно ,а не наляво за бариерата.
И мисля беше 10 лв за 24 часа, ако не са го променили тая година ,че аз не плащам като влизам mhihi ,но в сънито цената на общинския е толкова,значи и там ще е толкова все още.

ПС. не търсете без пари да паркирате,ще ви излезе през гъза.Я паяка ще я вземе,я човека на който сте заели мястото ще го извика.
ще кажете:пътя не е негов ама е така в цяла България ,даже някой режат и гуми. :banghead:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 06 авг 2011 14:53

довечера мисля да паркирам в затворен паркинг с бариера срещу 2 лв на час
предпочитам този тип обир пред обир на CD чрез тухла в стъклото или паяк :?
последно като ходих почти всичко беше синя зона с изключение на някакви улици в новия град около малките блокчета (там рискуваш лошия нрав на бургаските батки и несебърските нинджи да се отрази на колата ти)

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Съб 06 авг 2011 15:28

Има 3 общински паркинга близо до стария Несебър - до хотел The Mill, на морската гара и точно от ляво на 2та бариера на Ст. Град...тая дето се пада от ляво на разкопките, не тая дето е баш на тях. Цената е 2 лв на час или 8 на ден. Ако си за ден трябва да го кажеш преди влизане, картата която получаваш тогава е друга

bread1978
Автомобил: VW Polo
Двигател: AEF 1997

Мнениеот bread1978 » Съб 06 авг 2011 16:42

Благодаря колеги, за бързата и супер реакция! Голяма сила е този форум (евала на поддържащите го :beer )
Най ми хареса мнението на Чудомир за общинските паркинги до хотел HILL - май там ще се пробва.
Ама дали ще има места...ще видим като сме там 8)
Много благодаря и на колегата blaze - изпрати ми карта с места за безплатно спиране в Новия Несебър.
Утре ще я сложа тук, за да се вижда от тези, които се интересуват.
Пак благодаря, и поздрави, и наздраве - събота е... :drunk

Потребителски аватар
blaze

Мнениеот blaze » Нед 07 авг 2011 8:50

Аз имам предвид ОБЩЕСТВЕН паркинг колеги !!! За обществото!!! С пари навсякъде може да пракираш :) Всеки е заградил колкото може и взима праи за паркинг ей така, от въздуха. НА всеки 5 метра има платен паркинг... с невероятна гледка, и затова са толкова скъпи :lol:
10лв на ден не съществува!!! Ходенето до тоалетна ти е 1лв вече, пък за паркинга....

За мен обществен паркинг си е зона за свободно ползване, каквато трябва задължително да има всяко населено място, според големината и т.н.
Не е редно просто всичко това. Вече като тръгнеш на почивка , ако сте 3-членно семейство, смяташ направо 4-членно (+колата) и тя яде, спи, иска това онова... Не е реално да си намериш някоя квартира с нощувка за 25-30лв и да плащаш по още толкова и за колатата си!!!

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Нед 07 авг 2011 9:53

Аз затова отдавна съм анатемосал тея курорти....

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 07 авг 2011 16:31

blaze написа:10лв на ден не съществува!!!

Стига си писал глупости вече, незнам дали работиш в Несебър или хич не си стъпвал там скоро.
Снощи бях в Стария град, на големия паркинг е 2 лв на час.
Първите 4 часа,после става 8 лв на 24 часа.

пс. Аз паркирам директно на кея до кръста - без пари ,ама с връзки mhihi

Потребителски аватар
blaze

Мнениеот blaze » Нед 07 авг 2011 18:19

Layer написа:
blaze написа:10лв на ден не съществува!!!

Стига си писал глупости вече, незнам дали работиш в Несебър или хич не си стъпвал там скоро.
Снощи бях в Стария град, на големия паркинг е 2 лв на час.
Първите 4 часа,после става 8 лв на 24 часа.

пс. Аз паркирам директно на кея до кръста - без пари ,ама с връзки mhihi

Ько регистрацията ти е "А" и си много симпатичен ;) Аз всеки ден ходя пеша на работа заради цифрите. В началото на сезона питах на всички паркинги и под 20лв на ден не ми казаха!!!
Не мисля, че е нужен спор.... ти си с връзки - ние не :) :beer :да:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 07 авг 2011 19:37

blaze написа:Не мисля, че е нужен спор.... :beer :да:

Сори за теб ,че си ми разбрал писането като спор.
НЕ Е !!!
Просто каза че има 1 паркинг и те поправих, щото има 4 или 5 поне.
После каза че няма за 8 лв аз пак те поправих.
mhihi

:beer :beer :beer :beer :beer :beer

Върни се в “Пътеводител”