Колеги днес имах странна глоба. Пред бившото кино Фламинго синема в Пловдив (Не знам как се казва сега Арена ли е или нещо друго) има места за паркиране бях седнал да пия кафе като станах намерих честитка на прозореца си. Въпроса ми е понеже това е място предвидено за коли, реално е паркинг за комплекса и не смятам че съм нарушил какъвто и да е закон или забрана за паркиране как да процедирам с досадното листче. Може ли да се обжалва и има ли смисъл.
Като нарушение е записано чл 4 ал 2 точка 1 от някакъв закон който няма разчитане дори и от лекар. не ми е за 30те лева но въпроса е принципен.
Въпрос за фиш
-
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за Фиш
Днес имаше силен вятър в Пловдив ... Може пък да е отнесъл някъде това листче ...
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Липсата на листчето гаранция ли е, че няма да излезе някога някъде, че има нещо за плащане?
Закона, който не се разчита сигурно е някакъв на общината където определят местата за паркиране.
Закона, който не се разчита сигурно е някакъв на общината където определят местата за паркиране.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Аз така, не платих един фиш, за без фарове. И си чакам АКТ-а. Просто не ми се плащат измислени глоби. Пък каквото стане, или най-вероятно ще ми го вмъкнат в данъка на колата. Ам такова е в нашата мила родина, още не си се родил и ти пишат АКТ за раждане ;3
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Този фиш няма нищо общо с твоят.
Тази бележка е от общината. Отиваш и си плащаш, или не отиваш и не плащаш. Лично имах 4 такива когато работех в Сладкарница България на жълтите павета. Спирах отзад зад хотела до едни кофи пред входа за доставки. Явно не им харесваше нещо заради кофите, обаче аз ги от**х
Тази бележка е от общината. Отиваш и си плащаш, или не отиваш и не плащаш. Лично имах 4 такива когато работех в Сладкарница България на жълтите павета. Спирах отзад зад хотела до едни кофи пред входа за доставки. Явно не им харесваше нещо заради кофите, обаче аз ги от**х

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за фиш
Както всеки човек в правото си се активизирах в търсене на информация. Това до което се докопах беше че това е с давност 6 месеца, но тази информация не достига до простолюдието като нас а само до хората със стойност на колите над 100 000 лева. Ако не ми дойде призовка за плащане или нещо смята да се доверя на тази информация