Монтана-В.Търново!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Монтана-В.Търново!

Мнениеот joromnt » Вто 20 сеп 2011 20:13

Така, предстои ми ходене до Търново. Маршрута ще е Монтана-Враца-Ботевград-Ябланица-Търново. Пътя като път го познавам, до преди година го минавах редовно. Интересувам се по този маршрут за изненади към тоя момент дали има нови - камери, опасни неравности... Всичко де що може да ми развали рахатлъка.
По-интересен е всъщност пътя Ябланица-Търново, понеже там има преход през доста селца и да няма някоя камера вече и там. Сещам се за една монтирана при двете бензиностанций на Петрол на 20?км от Севлиево. Там преди беше постоянно паркирана патрулка, но сложиха камера.
И за Враца как са нещата? Днес чух по радио че ще се пуска в действие система за наблюдение на трафика на входно/изходните артерии на града? Камери нещо, маскирани патрулки?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Монтана-В.Търново!

Мнениеот vasstop » Вто 20 сеп 2011 23:38

Не забравяй за камерата на Микре също.
Първата която визираш е на Малиново и снима доста :) Аз не съм имал честта да тествам това и своиство :)

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Вто 20 сеп 2011 23:57

vasstop написа:Не забравяй за камерата на Микре също.
Първата която визираш е на Малиново и снима доста :) Аз не съм имал честта да тествам това и своиство :)

На малиново си е таковало мамата камерата е на бензиностаниця Лукойл на много лошо място е добре че свата все ме предупреждава преди да тръгна че поне два пъти да ме хване

Камера има на бензиностанция преди търново 5-10 км. (посока софия търново) мисля че беше лукоил от ляво ти се пада а от дясно има камиони и някакви халета така че гледай
Камера има и на Шереметя селото 5-10 км. след Търново (посока търново варна) гледа в другата посока така че ще я видиш ако ходиш до там

Патрулка редовно си има по пътя за варна до технополис/явор/гарата не знам дали си наясно
напоследък са се развихрили и от както стана катастрофата на петрол има доста патрули из града карай леко
Успех :да:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 21 сеп 2011 15:26

Леле, за тая хубавица на Микре съвсем бях изключил!
Иначе от Търново ще ходим на яз. Йонковци, т.е. няма да хващаме към Варна, а обратно на към Габрово. Но там дълбоко се съмнявам да има камери.
Разумно караме групата, но е добре да се знае горе-долу къде дебнат изненадите.
Благодаря колеги :да:

Потребителски аватар
Syncro
Автомобил: Passat 1.8T
Двигател: ANB 1999
Контакти:

Мнениеот Syncro » Сря 21 сеп 2011 19:30

Към днешна дата по този маршрут (Ябланица-Търново) само тази на двата петрола е заредена и работи. Другите са празни.
Около Ловеч отскоро са се научили да кибичат в патрулката с камера. :banghead:

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 21 сеп 2011 22:10

Благодаря колега.
Караме внимателно и всичко ще е наред, надявам се.

Потребителски аватар
toki4aaa
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот toki4aaa » Сря 21 сеп 2011 22:41

Колега,ето ти актуална информация за камерите в цялата страна,засадите и трафик камерите.
http://paralax.org/garmin/
Иначе тоя път го пътувам всеки месец (жената от врачанско), няма дупки и големи неравности.Полиция си има но всеки път различно стоят.Много внимавай на магистралата,след тунела почти винаги има засада за 80 км/ч.
Но все пак шофирайте разумно за да се насладите на пътуването и да пристигнете по живо по здраво.

П.С И да хванете много риба :beer

Потребителски аватар
Outfeed
Автомобил: VW EOS
Двигател: TSI

Мнениеот Outfeed » Сря 21 сеп 2011 22:54

Във Враца внимавай, че вече функционира камера/радар при Технополис (на изхода за Мездра). ;)
Ти точно от там ще минеш.

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 22 сеп 2011 7:20

За какво са я сложили на Технополис. Че то там няма път, там карам с 20. По е въжможно да те глобят че караш бавно, отколкото бързо.
Но благодаря все пак :обичам ви

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Чет 22 сеп 2011 9:27

Както са ти казали колегите,внимавай!Изненадите почват кат се качеш на магистралата.КАТ стои на изхода на тунела след Правец,или на 1 км след тунела-до там е ограничение.В края на магистралата също!Там много бързо се сваля разрешената скорост.Има караулка където се дели пътя за Варна и Русе.Внимавай около Боаза и Б.извор.Преди с.Абланица и разклона за Троян-Ловеч винаги има КАТ,като подминеш този разклон почва едно изкачване и има хубава права за изпреварване и точно там-60!Има и още 1 хубава права и пак там 1 измислена бензиностанция отдясно-и пак 60!Като спускаш големия наклон към Севлиево,след с.Малиново,има 60 за дупки.Големи дупки няма,ама има бял Опел!След Севлиево има леко пропаднала настилка и там има ограничение!За камерите разбра къде са,като влизаш в Търново карай с ограничението,кажи-речи до излизането при Шереметя трябва да караш макс. 60!

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Нед 25 сеп 2011 18:34

Всъщност камерата във Враца е на един стълб от тия на градския транспорт в дясно от пътя по посока Мездра.
Тази кутия преди Търново към тоя момент е празна. На Микре и Малиново работят.

Върни се в “Пътеводител”