Пловдив - Септември? През по стария път или през магистр.?
- dj_nako
- Автомобил: Golf 5 tsi
- Двигател: BMY 2007
Пловдив - Септември? През по стария път или през магистр.?
Значи ми се налага да отскоча до това градче което на около 60км от Пловдив. Въпроса ми е да тръгна ли по стария път през Пазарджик и оттам до Септември или да мина по магистралата през Гелеманово а от там през няколко села със странни имена и така до Сепрември. Как е пътя пазарджик - сепрември и как е гелеманово - сепрември?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: Пловдив - Септември? През по стария път или през магистр.?
Вариант 1 - по стария път от Пловдив през Пазарджик до Септември.
Вариант 2 - Пловдив - магистрала "Тракия" - ГелемЕново - Пазарджик - Септември.
Вариант 3 - Пловдив - магистрала "Тракия" - разклона за Калугерово и Динката, през Динката, Памидово, Карабунар, Злокучене (какво им е на имената) до Септември.
Лично аз бих се колебал между 1 и 3, и то заради неизвестното ми (поне засега) състояние на 18-те километра от магистралата (която също не е от идеалните) до Септември. По стария път не могат да се развиват високи скорости (не заради състоянието му, ами заради ограничения), но пък е спокойно.
Вариант 2 - Пловдив - магистрала "Тракия" - ГелемЕново - Пазарджик - Септември.
Вариант 3 - Пловдив - магистрала "Тракия" - разклона за Калугерово и Динката, през Динката, Памидово, Карабунар, Злокучене (какво им е на имената) до Септември.
Лично аз бих се колебал между 1 и 3, и то заради неизвестното ми (поне засега) състояние на 18-те километра от магистралата (която също не е от идеалните) до Септември. По стария път не могат да се развиват високи скорости (не заради състоянието му, ами заради ограничения), но пък е спокойно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пловдив - Септември? През по стария път или през магистр.?
Здравей колега лично аз тази седмица два пъти минавах Пазарджик-Септември по стария път.Този маршрут според мен е най-къс и движението не е натоварено,а и състоянието на пътя е сравнително добро.Препоръчвам ти като влезеш в Пазарджик да не минаваш през центъра на града,а на първото кръгово/на ляво/ да хванеш околовръстния,след това на второто кръгово пак си на ляво и пресичаш моста на р. Марица и караш по пътя за Белово.Минаваш две села Звъничево и Лозен и след тях е разклона за Септември.Успех!