Мармарис - Родос.

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Genesis
Автомобил:
Двигател:

Мармарис - Родос.

Мнениеот Genesis » Нед 05 май 2013 19:12

Христос Воскресе.
В края на идната седмица сме планирали със семейство да заминем за Мармарис, като ще пътуваме с колата. Тъй като не ни свърта на едно място сме начертали да видим всичко по пътя до там. Естествено точа лиги и за Родос. И тук идва голямото Но, инвестицията е с лимит :cry . Искам да питам основно за цени. Дали ще мога да посетя Родос без кола, че май цената за нея на ферито е около 200 евро, а и до колкото знам не мога да напусна Турция без нея, а цена направо ме убива. До колкото знам за възрастен е около 40 евро в двете посоки за един ден. И сега като престигна на острова още колко ме очаква да кешна за да ме разведат с транспорт през малкото оставащи часове за такъв прекрасен остров. Ще сме аз жената и дете под 6г.
Благодаря на отзовалите се и обещавам старателни снимки :icon_lol

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Мармарис - Родос.

Мнениеот Pichaga » Пон 06 май 2013 18:05

с кола не знам каква е цената, аз съм ходил с ферибот, но той се води някакъв пътнически само и доста бърз-стига до родос за около 50 минути, нормалното фери пътува около 2 часа. Родос за 1 ден е трудно да се обиколи, но крепостта, малките улички, магазинчета-става. С кола там няма какво да правиш, пешеходно е по-добре. Имай предвид, че излизаш от ЕС и има фрии шопи :mrgreen :mrgreen :mrgreen :mrgreen -цигарки, пурички, алкохолец :mrgreen
цената беше около 40 евро за кораба светкавица :Mr Green Fun , за ферито е по-евтин, но пътува доста и няма смисъл

Върни се в “Пътеводител”