Утре ще пътувам в това направление. Имам ГПС, но ми е по-важно състоянието на проходи пътища.
Приемам всякакви съвети и оценка на пътното състояние.
Сливен - Шумен
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Сливен - Шумен
Мини през Котелския. За състоянието -мн.добро,/преди 1 месец/. Как е почистен е друг въпрос.Виж в нета за проблеми .
Последна промяна от kris11 на Вто 10 яну 2012 10:22, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Сливен - Петолъчката - Котел - Омуртаг - Търговище - Шумен. Това ако искаш да караш по що-годе хубав път. Ако искаш, може да "срежеш" малко, но рискуваш да попаднеш на неприятни участъци - което не е желателно, особено през зимата.
Моят GPS ме прекарва през Ичера - но лично аз предпочитам през Петолъчката.
На Омуртаг много хора пропускат завоя за Търговище - леко е невзрачен, табелите малко късно се виждат. А, и имаше едни версии на картите, които караха шофьорите да скачат от второто ниво на надлеза на първото долу. Така че въпреки GPS-а, очите на 4, и повече доверяване на тях, отколкото на машинарията.
Моят GPS ме прекарва през Ичера - но лично аз предпочитам през Петолъчката.
На Омуртаг много хора пропускат завоя за Търговище - леко е невзрачен, табелите малко късно се виждат. А, и имаше едни версии на картите, които караха шофьорите да скачат от второто ниво на надлеза на първото долу. Така че въпреки GPS-а, очите на 4, и повече доверяване на тях, отколкото на машинарията.
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Послушай колегите и мини през Котел - Омуртаг. През Върбишкия си е филм ...
gr_kanev написа:На Омуртаг много хора пропускат завоя за Търговище - леко е невзрачен, табелите малко късно се виждат. А, и имаше едни версии на картите, които караха шофьорите да скачат от второто ниво на надлеза на първото долу. Така че въпреки GPS-а, очите на 4, и повече доверяване на тях, отколкото на машинарията.
Малко се повъртяхме, навигацията обърка наистина. Искаше да ни прекара през центъра на всички градове. Подведе ме доста пъти. Наистина имаше един доста невзрачен завой. Ама се оправихме де.
Благодаря за съветите на всички. Пътя е чист, тук-таме през деня е мокро. Нищо опасно, ако се внимава.
И вярвайте повече на табели от колокото на навигации.