Маршрут Плевен-Борован

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
pakumba
Автомобил:
Двигател:

Маршрут Плевен-Борован

Мнениеот pakumba » Пон 13 фев 2012 17:28

Колеги, ще ми се налагат чести пътувания за напред по този маршрут, досега карах по добре познатия Плевен-Долни Дъбник-Искър- Кнежа-Бяла слатина scare . Ядваше се, защото беше само 3-4-5 пъти годишно и надеждата да го оправят този път все си оставаше.Да ама вече ще е много често и не мога да го издържам. Дайте акъл за някакъв приличен обходен път, с нормален асфалт. Или ако имате инфо да го оправят скоро този :lol:

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Re: Маршрут Плевен-Борован

Мнениеот nokiangage » Пон 13 фев 2012 17:41

Преди наистина беше много по-зле пътя колега, по едно време наистина го позакърпиха, но още трябва...
Ти през Бяла Слатина от кръстовището на бензионостанцията накъде хващаш - по моста направо или наляво през общината, защото има огромна разлика?
Иначе един път се бях отплеснал и след Бяла Слатина бях минал към Търнава и после Алтимир, бая заобиколих, но пътя от там до Борован беше идеален, но не си заслужаваше отклоняването... :beer

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Пон 13 фев 2012 19:33

Ако искаш пиши ми на Л.С. да ти обясня точно, :beer през ден съм там,само,че от другата страна.

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Вто 14 фев 2012 7:46

nokiangage написа:Преди наистина беше много по-зле пътя колега, по едно време наистина го позакърпиха, но още трябва...
Ти през Бяла Слатина от кръстовището на бензионостанцията накъде хващаш - по моста направо или наляво през общината, защото има огромна разлика?
Иначе един път се бях отплеснал и след Бяла Слатина бях минал към Търнава и после Алтимир, бая заобиколих, но пътя от там до Борован беше идеален, но не си заслужаваше отклоняването... :beer

Пооправяха го някъде преди лятото май беше, но минах последно октомври оттам и пак не става. Иначе в Б. Слатина съм минавам и през града и по околовръстното, през града има легнали полоцаи на 3 метра и накрая като време и нерви ми е идва същото като да обиколя през рововете по околовръстното. Това ми е малкия проблем, то само този участък да е- ще го преживея, но 30 км д ами отнемат време колкото за 60-70, да си скъсам нервите и да си изгубя тасовете- безценно.

Потребителски аватар
sam_boha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sam_boha » Вто 14 фев 2012 8:37

Колега, в момента дупките са позапълнени ... от снега. Искър (Пелово) - Кнежа - Бяла Слатина - Борован пътят си е зле.През Бяла Слатина само покрай общината - полицаите в момента са под снега и не се усещат.
След "пистата" внимавай, че има няколко много дълбоки и широки дупки.
Цялото пътуване е около 80 км., но знаеш, е час и нещо.
Това е и най-краткият маршрут, но и обиколните са също с лош асфалт.
Има вариант след Искър да вземеш за Бреница - Лазарово - Търнак и пак в Бяла Слатина, но се удължава с 5 километра някъде (иначе сякаш там пътят е малко по-добър...)

niki-1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niki-1 » Нед 31 мар 2013 8:37

сокро не е ставало на въпрос за този маршрут ,но миналата година пътя беше отбит при Пелово (Искър)
сега как е ,че пак ще пътувам в посока Варна - Койнаре

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Вто 02 апр 2013 15:33

ЗЛЕ! Откъдето и да минете е много зле ,пригответе си доста нерви да изхабите...

Върни се в “Пътеводител”