От Шумен до Елена...
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
От Шумен до Елена...
Колеги, ако някой е минавал по този път ще ми обяснили как е той? Не съм минавал никога и дали има смисъл да минавам по него или да си карам по царския до В. Търново и от там да хвана за Елена?
- bandii
- Автомобил:
- Двигател:
Re: От Шумен до Елена...
До с.Стеврек нямаш грижи, пътя е от ремонтиран преди няколко години. Но от там до Елена нищо не е правено ...
- digo_pl
- Двигател:
- Контакти:
благодаря, а след това село много дупки ли има или просто е стар пътя?
Не случайно питам, защото преди 2 месеца буквално разкъсах good yaer f1 195/45 15 по един такъв път и ми се плачеше... и още ми се плаче като се сетя
Не случайно питам, защото преди 2 месеца буквално разкъсах good yaer f1 195/45 15 по един такъв път и ми се плачеше... и още ми се плаче като се сетя

- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Наплака ли се
Хващай си царския път до ВТ без да мислиш, само внимавай на село Шерметя защото има камера на изхода на селото - точно преди края му като си пуснал по инерция по баира надолу
Пътя не знам как е между ВТ и Елена, но предполагам е мнозо зле защото имам една позната от Елена която учи във ВТ и като говоря с нея по телефона се чува как микробуса с който пътува целия дрънчи 

-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Чак много зле не е. Понагънал се, но няма много дупки. Средна хубост.
- digo_pl
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз все пак минах по този път... ами какво да кажа
Хванах някакъв път по който джипиеса ме прекара, някъде след Омуртаг и до с. Константин беше що годе добър пътя, след това всичко беше в ремонт... свален, отрязан асфалт и т.н. Явно скоро все пак ще е добър за преминаване!
Като минах през проходчето преди с. КОнстантин попаднах на нещо странно - мисля, че беше незаконна сеч. Двама манго прехвърляха дънери от един камион на друг и нито един нямаше печат! Не спрях защото бях с приятелката си и не исках да я застрашавам.

Като минах през проходчето преди с. КОнстантин попаднах на нещо странно - мисля, че беше незаконна сеч. Двама манго прехвърляха дънери от един камион на друг и нито един нямаше печат! Не спрях защото бях с приятелката си и не исках да я застрашавам.