Абе кво вие на умряло по улиците на София...
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе кво вие на умряло по улиците на София...
Направи ми впечатление с идването на снега - покрай мен се виеше непрекъснато, звука идваше от коли минаващи покрай мен и наподобяваше свистене на ремък да речем....е неможах да намера обяснение кво вие, някой може ли да ме светне.
- lz1kka
- Автомобил: Audi S7
- Двигател:
- Контакти:
Re: Абе кво вие на умряло по улиците на София...
buFka написа:Направи ми впечатление с идването на снега - покрай мен се виеше непрекъснато, звука идваше от коли минаващи покрай мен и наподобяваше свистене на ремък да речем....е неможах да намера обяснение кво вие, някой може ли да ме светне.
Братче не ми се сърди ама направо ще ме умориш от смях с този въпрос

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:мм да разбираме че живееш в Германиямай нещо много се вживяваш и си забеавил за живота тук
![]()
това ми прилича на тези българи дето живеят 2 год извън България и забравят българския език и ми говорят с акцент
Санто прави си и ти баце, ама и Буфка има доста право. Хубаво е от време на време да си сверяваме часовниците. В Германия има малко повече дисциплина по пътищата. Аз лично от една друга скорощна тема на Буфка много се замислих. За престрояването, за минаването на червено, за неспирането на пешеходни пътеки, за карането в насрещното......трябва да ги научим и ние и да свикнем че това са правилата по пътищата, а не псевдо правилата, които са по нашите улици.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
може ама това вече си е до манталитетchefito написа:santo_trafficante написа:мм да разбираме че живееш в Германиямай нещо много се вживяваш и си забеавил за живота тук
![]()
това ми прилича на тези българи дето живеят 2 год извън България и забравят българския език и ми говорят с акцент
Санто прави си и ти баце, ама и Буфка има доста право. Хубаво е от време на време да си сверяваме часовниците. В Германия има малко повече дисциплина по пътищата. Аз лично от една друга скорощна тема на Буфка много се замислих. За престрояването, за минаването на червено, за неспирането на пешеходни пътеки, за карането в насрещното......трябва да ги научим и ние и да свикнем че това са правилата по пътищата, а не псевдо правилата, които са по нашите улици.

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Санто не е то4но така.живееш ли на друго място се свиква с обстановката.и аз едно време не ползвах колани ама сега се закоп4авам по навик още преди да запаля
и не е толкова до забравяне ,колкото от разо4арование темата на Буфка.примерно ти в друга държава спазваш правилата за движение,а ЗАЩО в БГ всеки си кара как му падне?много народ са карали по 4ужбина ,ако всеки от тях кара така и в бг -вестниците ще фалират .няма да има теми от сорта на еди кои си се блъсна и по4инаха.......

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен истината е че всичко е до свикване - ако на българина му тропнеш глобички и му напишеш закон ясен и точен - си мисля че всичко ще се нареди почти като у немско.Аз като карах у щатско мога да ви кажа че после си се качих още от летището на колата щото ми липсваше карането на ръчни скорости и след два клаксонеа се усетих.Просто нямаш избор:)
буФка е супер прав, ама това няма как да се изкорени освен с глоби и то яки.Чешити сме нетърпеливи и не всеки се съобразява с останалите в движението - ама сме си българи и буФка най-добре го знае според мен:)Трябва малко повече мисъл, но манталитета си остава макар и на заден план:)
буФка само се пАзи човеко, че тука има всякакви екземпляри
буФка е супер прав, ама това няма как да се изкорени освен с глоби и то яки.Чешити сме нетърпеливи и не всеки се съобразява с останалите в движението - ама сме си българи и буФка най-добре го знае според мен:)Трябва малко повече мисъл, но манталитета си остава макар и на заден план:)
буФка само се пАзи човеко, че тука има всякакви екземпляри

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
nii написа:???
какви наркотици употребяваш
на много коли им вият ремъците ама чак пък на умряло ...
santo_trafficante написа:мм да разбираме че живееш в Германиямай нещо много се вживяваш и си забеавил за живота тук
![]()

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
![]()
7 години съм извън Бг, ама акцент нямам....а кола тук почти не съм карал, максимум 1000 км да имам из София. Не си мисли, че си търся как да си начешам езика...не съм РАЦЕР както му викате, с моя 1.4 въобще неможе и дума да става за изцепки от подобен род. А откак онова дете ми се тресна в колата съвсем си спазвам правила...дори и в София.
А за виенето просто ми беше чудно какво е точно, ама темата нещо се отплесна май...