цена на нощувка в гърция
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
цена на нощувка в гърция
Здравейте колеги
Знаете ли колко струва една нощувка в гърция (кавала)
Не ми трябва кой знае колко лукс, просто за спане
Понеже с няколко аверчета искахме да отидем там на море малко, но сме с ограничен бюджет
Дали ще се намери до 10-15 евро
Знаете ли колко струва една нощувка в гърция (кавала)
Не ми трябва кой знае колко лукс, просто за спане
Понеже с няколко аверчета искахме да отидем там на море малко, но сме с ограничен бюджет
Дали ще се намери до 10-15 евро
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: цена на нощувка в гърция
15 евро
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега разрови се в Нет-а има доста обяви! Ето какво можах да намеря що се вика по тънкана! За Кавала трудно, за тези пари, но дано греша!
Това което поствам не е за там ,но в сайта има доста промоции! http://grabo.bg/na-pochivka-v-nea-vrasn ... vki-0u69s4
п.п Късмет, и дано намериш нещо което си струва!
Това което поствам не е за там ,но в сайта има доста промоции! http://grabo.bg/na-pochivka-v-nea-vrasn ... vki-0u69s4
п.п Късмет, и дано намериш нещо което си струва!
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
за кавала трудно ще се намери нещо на тези пари... но в селата наоколо има малки хотелчета на прилични цени... но нямам актуална информация колко е в момента
-
А в одрин дали ще е по-евтино от кавала
100% ще си намериш двойна стая за 30 евро, че и отдолу, ако не в Кавала, пробвай в околоните села ... Керамоти е на 40 км, верно село е, ама има не лош плаж, а с/у 4 евро на човек може да разходите и до о.Тасос. Оферти се получават само на място, обикаляш, питаш и се пазариш. Ако един запъне, друг ще склони.
Ако питаш за единична стая - сигурно пак може, но двойна в този район търси на 20 евро и надолу според мен, особено ако ще оставаш една седмица примерно, и сте хора за 2 или повече стаи.
Ако питаш за единична стая - сигурно пак може, но двойна в този район търси на 20 евро и надолу според мен, особено ако ще оставаш една седмица примерно, и сте хора за 2 или повече стаи.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди 1 седмица бяхме на Керемоти, плажа е много чист на мен лично ми хареса, че имаше чешма под формата на душ да се изкъпеш след плажа.
Не ми хареса, че водата ужасно солена а слънцето направо те изгаря.
Смотаните гърци никак не са любезни, исках да питам няколко неща случайно срещнати хора от улицата всеки ми клати глава и подминава.
Всеки си носи чадъри, ядене, пиене, жени ... като на планина каквото си донесеш и каквото си доведеш.
Там от лаф на лаф се запознахме с някакви австрийци група от 8 човека.
Казаха, че отсядат в селото за 30 ЕУРО на ден в апартамент, но са го намерили от интернет.
На КПП Златоград дори се видях с колегата Стефан те бяха тръгнали с намерението да си търсят нощувка.
Не ми хареса, че водата ужасно солена а слънцето направо те изгаря.
Смотаните гърци никак не са любезни, исках да питам няколко неща случайно срещнати хора от улицата всеки ми клати глава и подминава.
Всеки си носи чадъри, ядене, пиене, жени ... като на планина каквото си донесеш и каквото си доведеш.
Там от лаф на лаф се запознахме с някакви австрийци група от 8 човека.
Казаха, че отсядат в селото за 30 ЕУРО на ден в апартамент, но са го намерили от интернет.
На КПП Златоград дори се видях с колегата Стефан те бяха тръгнали с намерението да си търсят нощувка.
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Миналата година спахме в апартамент на Аспорвалта за 50 евро на вечер, бяхме 6 човека, по около 15 лв.
, 2 стаи свързани с кухня, в 2-те стаи едно единично легло + спалня и климатик, в кухнята всичко необходимо на 250-300 метра от плажа.

-
kacarov_dupnitsa написа:Миналата година спахме в апартамент на Аспорвалта за 50 евро на вечер, бяхме 6 човека, по около 15 лв., 2 стаи свързани с кухня, в 2-те стаи едно единично легло + спалня и климатик, в кухнята всичко необходимо на 250-300 метра от плажа.
колега дай малко повече инфо
в хотел ли е този апартамент, как мога да се свържа със собствениците, защото това си е доста изгодно
и този град близо ли е до българската граница
- kacarov_dupnitsa
- Двигател:
- Контакти:
на 200 и нещо км беше от Дупница, собственичката, говори българо-руски и се разбира почти без проблем, намира се в Аспровалта, то е нещо като къщички, имат си веранда, а в близост от около 150 метра има голям хранителен магазин. Ние края на Август пак отиваме, ако искаш, довечера ще видя как беше номера и ще го дам.
40.716229, 23.701672 мисля че това са кординатите от Гугъл.
-
kacarov_dupnitsa написа:на 200 и нещо км беше от Дупница, собственичката, говори българо-руски и се разбира почти без проблем, намира се в Аспровалта, то е нещо като къщички, имат си веранда, а в близост от около 150 метра има голям хранителен магазин. Ние края на Август пак отиваме, ако искаш, довечера ще видя как беше номера и ще го дам.
ще съм ти благодарен ако ми дадеш телефон

- kacarov_dupnitsa
- Двигател:
- Контакти:
00306977663542 Управителя се казва Panaiotis
, може и жена му да вдигне, но и с двамата ще се разберете.

-
Благодаря
А на английски дали ще може да се разберем, че аз не мога да говоря нито гръцки, нито руски
Тези къщички за колко човека са
А на английски дали ще може да се разберем, че аз не мога да говоря нито гръцки, нито руски
Тези къщички за колко човека са
Последна промяна от malinakis на Пон 06 авг 2012 15:25, променено общо 1 път.
- kacarov_dupnitsa
- Двигател:
- Контакти:
те говорят българо-руски ще се разберете, предполагам че на анг. май говорят доколкото си спомням