Колеги има ли спийд камери на пътя Севлиево-Габрово ?
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги има ли спийд камери на пътя Севлиево-Габрово ?
Днес ми казаха,че имало камери по пътя и меко казано съм стъписан.Да не са ме снимали някаде на скорост.Надявам се да е само слух,че ще ми лепнат тлъст акт или да остана без книжка.Автомобила ми трябва много,но уви в тая държава всичко е стресово действащо без никакво предупреждение.Поздрави !
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Re: Колеги има ли спийд камери на пътя Севлиево-Габрово ?
Стационарни камери няма. Патрулка с камера обаче може да има навсякъде.
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Повече се притеснявай за стационарните. Скоро не съм минавал от там, ама не помня да имаше камера някъде.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за бързите отговори колеги,тука мой приятели ме изприщиха,че имало камери.Студент съм в Габрово и постоянно пътувах тоя маршрут в последните дни .Викам да не съм сгазил лука некаде като съм бил на скорост да ми вземат книжката.То си е за притеснения работа 

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз не съм много сигурен.
Скоро пътувах натам, но навигацията е със карта от миналата година и не помня къде ми е напомняла ...
Скоро колегите, които ходиха към Узана, ако си спомнят може да ти дадат най-правилен отговор.
Камери има, въпроса е къде са и дали са в тази отсечка точно ...
ПС Не виждам нищо стресиращо в камерите, особено ако си караш в ограничение.
Мен лично това ме прави много културен шофьор. И най-вече ме прави спокоен шофьор и Човек. За едни 10 минути
, мисля да си купя малко часове живот, ако било писано
Скоро пътувах натам, но навигацията е със карта от миналата година и не помня къде ми е напомняла ...
Скоро колегите, които ходиха към Узана, ако си спомнят може да ти дадат най-правилен отговор.
Камери има, въпроса е къде са и дали са в тази отсечка точно ...
ПС Не виждам нищо стресиращо в камерите, особено ако си караш в ограничение.
Мен лично това ме прави много културен шофьор. И най-вече ме прави спокоен шофьор и Човек. За едни 10 минути
, мисля да си купя малко часове живот, ако било писано

- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
Стационарни камери няма, обаче патрулки заседнали в драките се срещат:
1. на Чавеи (това е на влизане в града).
2. Под моста (детелина) на Поповци.
3. На коня - срещу Петрол.
Има даже патрулки, които не те спират, а просто снимат без да излизат от колата. Карай спокойно и няма да имаш ядове.
1. на Чавеи (това е на влизане в града).
2. Под моста (детелина) на Поповци.
3. На коня - срещу Петрол.
Има даже патрулки, които не те спират, а просто снимат без да излизат от колата. Карай спокойно и няма да имаш ядове.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти колега за информацията. Не знам за близо 5 години колко километра съм навъртял по тоя път,преди беше къде по-спокойно и трафика и контрола,сега все си на тръни или от ченгета или някой новопровъзгласил се пилот с напудрена кошара .То тва се отнася за всички пътища. Поздрави ! 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
martinesto написа:Благодаря ти колега за информацията. Не знам за близо 5 години колко километра съм навъртял по тоя път,преди беше къде по-спокойно и трафика и контрола,сега все си на тръни или от ченгета или някой новопровъзгласил се пилот с напудрена кошара .То тва се отнася за всички пътища. Поздрави !
Приятелю, това е целта на занятието! Да се научим да спазваме ограниченията, колкото и безумни да са понякога. От доста време карам така и хич не ми дреме за тези, дето се пънат да ме изпреварват.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Така е напълно съм съгласен.Пуснах тази тема с цел да разбера дали по този често минаван до втръсване маршрут от мен има такива съоражения за контрол и все пак ако се поставят такива да се предупредят и други колеги.Аз от нормално шофиране лошо не съм видял,колкото по-рано един водач на МПС го разбере,толкова по-добре. 

- Jetta I
- Автомобил:
- Двигател:
Обръщам внимание , че едната кола която снима в Габрово е цивилен Форд Ескорт тъмен на цвят. Има доста ръжда по него никой не може да предположи какво може да има вътре.
- martinesto
- Автомобил:
- Двигател:
Това не го знаех колега,доста полезна информация.По закон в всяка кола притежание на КАТ ли могат да слагат камери ? До сега съм забелязвал само бели Астри без отличетелни белези на Полиция. Трябва май да отделям по някой лев и за радар детектор с тея игри на криеница. 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Съвсем ненужно е да отделяш някой лев за радартедектор. Просто карай в ограничението. Съвсем просто и елементарно е. Аз имам радардетектор, който съм вклювал само 2 пъти. Просто не ми е нужен.