Днес пак стана тежка катасртофа на Цариградско шосе. В нет-а пише, че светофарите са били блокирали на зелено! Миналата седмица за малко да отнеса една бременна жена пред Макдоналдс - Младост. Едвам спрях, като свалих процореца да се карам на жената гледам, че и не нея и свети зелено (Луда работа)! Преди 3 месеца на кръстовището на Ситняково пак стана тежка катастрофа заради блокирали на зелено светофари! Да не говорим, че за миналите 13 години от как са шофьор съм виждал поне 8-9 такива блокирали светофари. За съжаление никой не носи отговорност за това а загиналите и осакатените минават под графата несъобразена скорост!
Колеги до кога ще търпим тези стари и тъпи светофари. Елематарно е да се направи защита при блокиране да не може да светят всички светофари на зелено. Много по-добре ако блокират да светят червено!
Блокирали светофари - до кога?
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
Ludia написа::shock![]()
до сега не съм виждал така блокирал, но ако видя ще го счупя, обещавам
Не си обърнал внимание колега. То има 2 начина да видиш единия не го пожелавам на никой!
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Re ...
vaskoto1 написа:ВИНАГИ поглеждам какво свети на другите по някакъв начин... или се ориентирам по поведението им...
Така е колега, когато е просто кръстовище ако има много секции не можеш да видиш на всякъде. И аз се оглеждам по 3 пъти в посока ама ...
Сега по новините на Канал 1 дадоха как 3 часа за звъняли хората, че светофара е блокирал и никой не се е отзовал. А Цариграско шосе не е махленска уличка!

- sebastianz55
- Автомобил:
- Двигател: