Бъдете внимателни
Пазете се от патрулки без фарове-вечер!
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Пазете се от патрулки без фарове-вечер!
Преди караха без буркани и правеха катастрофи, а сега вече по никоето време без фарове и без буркани.
Бъдете внимателни
Бъдете внимателни
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zaro написа:понеже народа мрази полицията бърза да се оплаче.
Уважавам полицията и властта в държавата, НО само когато тя също се съобразява с установените правила. Пресният пример:
Вчера в 19:10 ч. карам по ул. "11-ти Август" от пл. "Св. Ал. Невски" към ул. "Московска", по която искам да завия наляво. За сведение, точно идващите от пл. "Ал. Невски", които завиват от ул. "11-ти Август" по ул. "Московска" са с предимство. Секунда преди да направя завоя пред мен изскача бяло VW Поло с надписи "Police", със служебен № 24-1313 и ДК № СА 5250 АМ - без включен буркан и специален звуков сигнал. С мъка успях да предотвратя сблъсъка, който щеше да бъде директно в предната дясна врата на втората семейна кола - "Мицубиши Лансър".
Продължението: полицейското Поло кара пред мен почти до нас и не "отговори" на нито едно от присветванията ми зад него. Междувременно жена ми - по-люта от всякога - набра тел. 166 и разказа цялата случка. Благодариха й и я помолиха да изпрати цялата информация, където трябва. Доста време ми отне да я разубедя. Смисъл би имало, ако бяхме продължили да караме зад него и бяхме поискали от "166" да изпратят друг патрул или КАТ да проверят полицая-водач на Полото. И може би трябваше да го направим. Може би това е наша грешка, но простотията е на "безсмъртния" полицай. Точно такива полицаи не трябва да има - за да не се налага никой да мрази полицията. "Поздрави!"
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз пък съм безкрайно недоволен от служителките в пощата. Постоянно са намусени и постоянно все едно ми правят голяма услуга че ми вземат парите за тока. До сега не е минало без д ами се навикат за нещо, а аз все се държа любезно.
В деня в който всеки един от нас си свърши съвестно работа колкото и да му е наприятно тогава ще ни грейнат усмивките на лицата.
Поздрави на всички
В деня в който всеки един от нас си свърши съвестно работа колкото и да му е наприятно тогава ще ни грейнат усмивките на лицата.
Поздрави на всички
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
relaxxx написа:Мила родна гледка...
Еи тва разцепи но да знаете миналата година тук в Смолян имаше катастрофа и учасниците в нея бяха две патрулки
Друг случеи мои познат удря една парулка отзат и полицая слиза и му вика " Абе момче кво направи знаеш ли че нямаме застраховка"
Направо не знам има много комични ситояци
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е това разцепи мрака ..... нямали застраховкаЕи тва разцепи но да знаете миналата година тук в Смолян имаше катастрофа и учасниците в нея бяха две патрулки нямаше такъв смях, седат и се гледат
Друг случеи мои познат удря една парулка отзат и полицая слиза и му вика " Абе момче кво направи знаеш ли че нямаме застраховка"
Направо не знам има много комични ситояци
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пазете се от патрулки без фарове-вечер!
black написа:Преди караха без буркани и правеха катастрофи, а сега вече по никоето време без фарове и без буркани.![]()
Бъдете внимателни
Е те повече куки карат пияни!

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пазете се от патрулки без фарове-вечер!
sin orel C20XE написа:black написа:Преди караха без буркани и правеха катастрофи, а сега вече по никоето време без фарове и без буркани.![]()
Бъдете внимателни
Е те повече куки карат пияни!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има истина и в твоите думи