Хотел на Ситония - Предложения?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
filipov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Хотел на Ситония - Предложения?

Мнениеот filipov » Нед 27 яну 2013 17:08

Колеги, тази година мисля да отида на п-в Ситония в средната или южната част. Някой бил ли е там, може ли да ми препоръчате хотел в който са вкл. поне закуска и вечеря. Мисля да отидем 4 семейства с по едно дете около края на м.Юни.
Препоръки или предложения?

От своя страна горещо препоръчвам хотел Алкион на Касандра, мин. година по същото време ни излезна по 20 Евро на човек със закуска и вечеря и много добро обслужване както и храна.

Потребителски аватар
imedarov
Автомобил: Passat B8
Двигател:
Контакти:

Re: Хотел на Ситония - Предложения?

Мнениеот imedarov » Нед 27 яну 2013 21:06

Hotel Vergos

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Чет 07 фев 2013 11:41

Аз съм бил в хотел Ситония в Порто карас, много е добър, но предполагам, че е и толкова скъп :icon_confused бях там командировка и не съм плащал :icon_redface

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 08 фев 2013 9:48

evgenyh написа:Аз съм бил в хотел Ситония в Порто карас, много е добър, но предполагам, че е и толкова скъп :icon_confused бях там командировка и не съм плащал :icon_redface

За почивните дни по първи май ще ходим там и офертата е 80 евро за двойна стая с ол инклузив /марковия алкохол разбрах е след 22.30ч /,отзиви ще дам след това сега само коментирам цената която са ни дали !

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пет 08 фев 2013 23:24

Това е много добре като цена. Принципно доколкото знам Порто Карас се води един от най-елитните комплекси в Гърция, има 2 хотела, които са огромни и няколко вили около голф игрището.

Потребителски аватар
DOCDOBREV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOCDOBREV » Нед 03 мар 2013 19:48

Преди 2 години през Септември бях със семейството в хотел Blu Dolphin - страхотно си изкарахме.Има и пясъчен плаж.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 10 юни 2013 10:23

Да,споделя впечатления от почивката че бях забравил :) Като цяло съм доволен от хотела,базата е добра макар да и личи че е виждала много по добри времена и не се полагат кой знае какви грижи за поддържането и,най-много ми хареса това че комплекса е самостоятелен и около него са само поля и гори без пътища и жилищни сгради и не се притесняваш за детето ако го пратиш само да си играе ! Предполагам че понеже това беше първото пускане на хотела за сезона не работеше климатичната система и въпреки че беше първи май температурата беше над 26 градуса и доста хора недоволстваха че в стаите ставаше доста топло,но за сметка на това топлата вода в баните свършваше бързо и се практикуваха здравословно студени душове :mhihi Храната беше в изобилие и разнообразна макар да не мога да кажа че беше особено вкусна,но при положение че се готви за толкова много народ не съм очаквал да е гурме ! Алкохол също можеше да се пие по всяко време но всичкия беше "no name" и избора се ограничаваше до десетина по-популярни напитки,а не да има 5 вида уиски и да си избираш и се предлага до 24ч ...след това само с кинти! Интернета СЕ ПЛАЩА като цената е :stumm 25 евро за седмица,има опция да си взимаш някаква напитка от барчето /с пари/ и с нея да ти дадат временна парола за 1ч. ама това е измекярска работа,да не говорим че и като цакащ парите дето тук стигат за 2 месеца с бясна скорост получаваш най-бавния възможен нет на света ! Като цяло за парите които платихме съм доволен ,но като знам какви са цените в сезона /Х3/ ако ми предлагат същия сервиз не бих отишъл за нищо на света !

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пон 10 юни 2013 10:45

Правилно ли разбирам, че си написал "доволен"? 80 евро за двойна стая извън сезона и ... аз бих нарекъл това, което си описал, мизерен хотел. Проблеми с климатик, топла водя, кофти храна, скъп интернет, неподдържан ... имаше ли НЕЩО, което да е наред?

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 10 юни 2013 11:39

myrshavija написа:Правилно ли разбирам, че си написал "доволен"? 80 евро за двойна стая извън сезона и ... аз бих нарекъл това, което си описал, мизерен хотел. Проблеми с климатик, топла водя, кофти храна, скъп интернет, неподдържан ... имаше ли НЕЩО, което да е наред?

Това с водата и климатиците го отдавам на това че не са успели да се подготвят за отварянето,пък и аз не съм от тия дето пищят за каквото се сетят :) В момента цената мисля е 175лв на ЧОВЕК а ние дадохме по 156 за двама с малко дете затова казвам че съм доволен,а иначе всичко останало беше добре-обстановката,природата,плажа ! А и храната не беше чак кофти,просто месото им някак имаше еднакъв вкус независимо от вида,иначе салатите,мезенцата,десертите и другите неща си бяха ОК ! Просто знам в България за такива пари в каква обстановка може да бъдеш и с какъв сервиз затова според мен за тези пари си струваше !

Върни се в “Пътеводител”