Ходих в Балкан Стар да проверя колко струват степенки (running boards) за праговете на Мерцедеса, който взех (W164 320 CDI). Там хората живеят още 90-те години и още не са деноминирали парите и цените са с няколко нули отзад. Прецених, че не си заслужават толкова пари да се дават за такава суета.
Няколко пъти съм ходил с кола в Истанбул и горе-долу го познавам. Но никога не съм ходил в кв. Аксарай, който е познат с хилядите си магазини за авточасти и аксесоари. Там със сигурност има такива степенки на значително по-приемлива цена. Така и така съм решил да се разходя другия месец и си мисля да си ги купя от там.
Та в този ред на мисли, някой ходи ли е там? Какви впечатления е събрал за качество, цени? Магазините по марка ли са разделени или как?
Истанбул,кв.Аксарай(авточасти и аксесоари).Някой ходил ли е?
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Истанбул,кв.Аксарай(авточасти и аксесоари).Някой ходил л
Какво те интересува Това дето го търсиш никелирани тръби ли са
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Пич гледам че доста коли сменяш и то във високия клас. Това дето ще го купиш от Турция ще трябва да го монтираш само лятото и пак незнам дали ще изкара и 2г. Цените в БС наистина са солени но ако си по настоятелен като нищо ще си издействаш една 25-30% отстъпка
Ако пак ти е скъпо потърси в и-бей или чрез друг вносител на авточасти където би могло да ти излезе по евтино 

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Да повечето са разделени на марки.За цени не знам как е.Там бяхме запазили хотел.Уличките са тесни и еднопосочни,дано намериш място за паркинг.Има и паркинги,но за цени не знам.С тези приятели дето ходихме,пича си търсеше външно каре за Рено-Сценик от тези с двойното задвижване.Навсякъде дето питахме казваха:Туркей,Йок.Иначе наистина има и от пиле мляко!Само да ти се обикаля.
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Ето това искам да си купя
http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-AMG- ... 5d295d768b
Това от линка са оригиналните на Мерцедес. Тук в Балкана са 3000+ лева. Някакси имам вътрешна съпротива да им дам, без да ги заслужават. По-евтините в Ebay са от Китай и Турция. В alibaba.com ги има, но за поръчка на една бройка и пътя с куриер излизат над 1800 лева. Знам, че качеството на турските ще е компромисно, но все си мисля, че за разумни пари (до 800 лв) ще мога да взема нещо добро. Мисля че и там има качество и качество. Аз не искам да си купувам най-евтиното.
http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-AMG- ... 5d295d768b
Това от линка са оригиналните на Мерцедес. Тук в Балкана са 3000+ лева. Някакси имам вътрешна съпротива да им дам, без да ги заслужават. По-евтините в Ebay са от Китай и Турция. В alibaba.com ги има, но за поръчка на една бройка и пътя с куриер излизат над 1800 лева. Знам, че качеството на турските ще е компромисно, но все си мисля, че за разумни пари (до 800 лв) ще мога да взема нещо добро. Мисля че и там има качество и качество. Аз не искам да си купувам най-евтиното.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Да доуточня в БС са 2710лв с ддс комплекта с оригинален номер В66880610 

- GOLFRevolution
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, да ти кажа честно не съм виждал точно такива каквито си показал, никелирани тръби има доста различни варианти, често се случва цените на дребно да са по-високи от тук. Относно качеството има и хубаво има и по-лошо от китайското, въпрос на цена. Относно магазините повечето са разделени по марки има и такива който продават само ролбари. Отстрани на магистралата съм виждал и големи халета на мерцедес което ме навежда на мисълта, че имат завод, но дали ще можеш да си намериш това което търсиш.... въпрос на късмет. Относно хотела мога да ти предложа един който се намира в квартала и има безплатен паркинг, да знаеш също, че са си сменили системата за заплащане на таксите по магистралите и трябва да си купиш стикер от границата.