Какво става като се кара несъобразено бързо

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Какво става като се кара несъобразено бързо

Мнениеот gti » Пон 14 фев 2005 0:12

Замислете преди да давате газ!!!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пон 14 фев 2005 0:13

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 20:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Пон 14 фев 2005 0:27

Още малко

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Пон 14 фев 2005 0:42

Хора наистина се замисляйте като решите да бързате! Аз например си имам един начин по който като се замисля винаги намалявам и почвам да карам нормално :wink: По някой път се случва да карам много рисково и като си помисля, че недай си боже може да се случи най-лошото (да се ударя) и да не си карам колата Х дни, си викам закъде бързам?! Я си карай бавно, че като знам колко идиоти има........
Умната :wink:

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 14 фев 2005 0:43

:evil: То е било бързо, ама дали е било трезво? :roll:
Интересното е, че на половината гумите им са пълни галоши :!:

Последна промяна от NovobranecGT на Пон 14 фев 2005 0:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 14 фев 2005 0:45

Днеска имаше едно смачкано отпред и отзад Голфче на Цариградско - на моста между Плиска и Окръжна болница. А отдолу под моста имаше един Опел леко се завъртял и застанал в насрещното, като минавах покрай него ми идеше да спра и да му забия няколко шамара щото си личеше че от простотия се е завъртял ама като го видях как гледаше уплашено и викам айде размина ти се тоя път. :wink: :wink: :wink:

profit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profit » Пон 14 фев 2005 21:22

всичко "хубаво", ама що само ФВ има на снимките??

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пон 14 фев 2005 21:35

подбирал ги е да ти е по реална фантазията

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пон 14 фев 2005 22:00

Много подтискащо, но и влагоподдържащо...

profit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profit » Пон 14 фев 2005 23:02

ето как стават всъщност такива неща
http://files.bol.bg/ReklamnaPauza/free. ... 0Crash.mpg

Anonymous

Мнениеот Anonymous » Вто 15 фев 2005 9:53

Pav4o написа:Хора наистина се замисляйте като решите да бързате! Аз например си имам един начин по който като се замисля винаги намалявам и почвам да карам нормално :wink: По някой път се случва да карам много рисково и като си помисля, че недай си боже може да се случи най-лошото (да се ударя) и да не си карам колата Х дни, си викам закъде бързам?! Я си карай бавно, че като знам колко идиоти има........
Умната :wink:

Един мой познат с такова Ауди като твоето (2.0) преди година и нещо + още 4 човека в колата, всички без колани разбира се след като се ударил със 130 в засякъл го Мерцедес се преобърнал по таван няколко пъти на околовръстното. При което всички се отървали без драскотина дори :shock: а куките после му казали че единствено здравината на купето ги е спасила, ако са били с друга марка кола са си били пътници направо... :roll:

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Вто 15 фев 2005 10:24

Boxster написа:Един мой познат ... + още 4 човека в колата ... се ударил със 130

все ми се струва, че на околовръстното не се кара със 130, та било то и със здраво купе, явно не купето, а нещо друго ги е запазило хората, живи и здрави да са, ама..... снимките нали ги гледате

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Вто 15 фев 2005 11:11

Ей такива са за затвор направо - 130 по околовръстното Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy

Или ти не си доразбрал нещо или твоя приятел е с болен мозък. А и поправи ме ако греша ама в колата е имало и жени, нали и за да се направи на интересен твоя приятел решил да покаже колко върви Аудито. И после Голфаджийте били селяни??????? Ми фани се засили и се прасни със 130 някъде като са толкова здрави купетата. Късмет са имали а не че е много здраво купето.

Anonymous

Мнениеот Anonymous » Вто 15 фев 2005 12:14

niksisoft написа:Ей такива са за затвор направо - 130 по околовръстното Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy Screwy

Или ти не си доразбрал нещо или твоя приятел е с болен мозък. А и поправи ме ако греша ама в колата е имало и жени, нали и за да се направи на интересен твоя приятел решил да покаже колко върви Аудито. И после Голфаджийте били селяни??????? Ми фани се засили и се прасни със 130 някъде като са толкова здрави купетата. Късмет са имали а не че е много здраво купето.

късмет глава я пази я не, не е добре да се разчита само на него, докато на добре проектирания автомобил - да :wink:
а за голфаджиите не знам, аз преди карах доста наточен голф и стрелката на скоростомера често беше след стотицата :) но сега след като се качих на Аудито разбрах че Голфа наистина не е било разумно да го карам с такива скорости :wink:
A и в случая е бил виновен Мерцедеса който е потеглил от някаква спирка внезпно, без сигнал, което е и било записано в протокола след това... дори са го накарали да заплати изкривената мантинела :!:

Потребителски аватар
gti
Контакти:

Мнениеот gti » Вто 15 фев 2005 15:34

Действието да не се е развивало около Горна баня и купето е било бяло?

Върни се в “Пътеводител”