Камери в Приселци, Варна
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
Камери в Приселци, Варна
Здравейте, колеги. Вчера на път за Варна забелязох в село Приселци стационарна камера на КАТ. Въпросът ми е някой знае при каква скорост снимат там? В селото имаше доста ограничения от 30, ако и там където е камерата е толкова, сигурно ме хванала, защото минах с 50... Но, ако е била за ограничение 50 трябва да ме е пропуснала. Всъщност ако съм изгорял аз, то и 5-6 коли пред мен са, тъй като аз останах доста след тях... Споделете ако имате инфо... А от кога се тези камери там?
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: Камери в Приселци, Варна
камерите всъщност са две! Варна - Приселци в дясно и гледа в другата посока, а втората е Камчия - Варна отново в дясно и отново гледа в другата посока! И двете са на около 20-30 метра след табелите Приселци! Сложиха ги преди около 2 месеца! Може би още не работят, но нямам потвърдена информация! а за ограничението - едва ли е 30!
- ivanovkbg
Значи вероятно не работят... А вярно ли е, че по-принцип снимат ако привишаваш с над 30 км, че на много места така пише.
Тези камери са "хоум мейд " от хората в селото за изкуствена имитация и стряскане на бабаитите, също като картонените патрулки по магистралите и камерите по билбордовете преди време.
- ivanovkbg
Колега, да разбирам ли, че там камери няма, а само кутии за стряскане?
Аз си спазвам ограниченията, но там има 2-3 30, а аз минах с почти 50, но си мисля, че дори и да има камери, там където са те, ограничението е 50.
Аз си спазвам ограниченията, но там има 2-3 30, а аз минах с почти 50, но си мисля, че дори и да има камери, там където са те, ограничението е 50.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
vladtod® написа:Тези камери са "хоум мейд " от хората в селото за изкуствена имитация и стряскане на бабаитите, също като картонените патрулки по магистралите и камерите по билбордовете преди време.
Това са абсолютни глупости

Скоро минавах от там и камерите по нищо не се различават от тези в цяла България...
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:vladtod® написа:Тези камери са "хоум мейд " от хората в селото за изкуствена имитация и стряскане на бабаитите, също като картонените патрулки по магистралите и камерите по билбордовете преди време.
Това са абсолютни глупости![]()
Скоро минавах от там и камерите по нищо не се различават от тези в цяла България...
Абсолютни глупости е твоят комэнтар, аз минавам постоянно от там и са си home made. До няколко дни ще кача снимки.
- ivanovkbg
Според мен това са само кутии за камери, имащи за цел да плашат. Колега, ако можеш качи снимки.
- hooligans
The Red Guy написа:hooligans написа:vladtod® написа:Тези камери са "хоум мейд " от хората в селото за изкуствена имитация и стряскане на бабаитите, също като картонените патрулки по магистралите и камерите по билбордовете преди време.
Това са абсолютни глупости![]()
Абсолютни глупости е твоят комэнтар, аз минавам постоянно от там и са си home made. До няколко дни ще кача снимки.
Ами последния път като минах от там бях с една катерица от форума, която каза че е получила снимка от приселци

Но може, знам ли

- ivanovkbg
Възможно е да е получила снимка от там-там често снимат с мобилна камера.
- hooligans
И какво се оказва? Хората от селото си нямат работа и правят имитации на камери 

- ivanovkbg
Едвали са сложени от хората. Доколкото си спомням миналата година в селото блъснаха човек, който загина. Аз си мисля, че това са кутии за камери, но дали в тях има монтирани камери не знам.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
По-добре късно, отколкото никога - ето ги и ел. таблата - камери. Само забележете каква стойка имат - кух квадрат..... Приличат на къща за птички и са празни. Плашила!
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
всеки ден минавам оттам! все още е загадка за реалната ситуация! хитрото е, че "камерите" са обърнати така, все едно наистина дебнат! ако някой има снимка - да си каже! до тогава - внимавайте!
за протокола: в Приселци имаше доста бабуни, но ги махнаха! и коли и тирове хвърчаха, сега продължават да хвърчат! умната за всички шофьори!
за протокола: в Приселци имаше доста бабуни, но ги махнаха! и коли и тирове хвърчаха, сега продължават да хвърчат! умната за всички шофьори!
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, снимки сым пуснал в горния пост. Бабуните са си там, само че вече са асфалтови.