На 14.06.2013 (петък) щял да бъде открит Дунав мост 2. Тъй като следващата го седмица (17-23 юни) смятам да се прибирам за последен път с автомобил до България имам желание да премина по това ново пътно съоръжение.
Може ли да ми препоръчате маршрут до Плевен?
От къде е най-добре да пътувам на Българска територия?
П.П.: Моля, не препоръчвайте маршрути през Дунав мост 1 (Русе) или Сърбия. Желанието ми е да мина по Дунав мост 2.
Дунав мост 2 - Плевен
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дунав мост 2 - Плевен
В момента дават затворен участъка от Кнежа до Долни Дъбник. Затова най-удачния вариант според http://www.bgmaps.com е през Дунавци, Лом, Козлодуй, Мизия, Оряхово, Тръстеник, Долна Митрополия и Плевен - 219 км, 3 часа и 40 минути горе-долу. Пътуваш си реално покрай Дунава, но състоянието на пътя нямам никаква идея какво е.
Алтернатива според мен може да бъде и през Ботевград, където времето няма да е много по-дълго, защото пътят е първостепенен и предполага да е в по-добро състояние. Но от там разстоянието е 302 км. Аз лично бих избрал първия вариант.
Алтернатива според мен може да бъде и през Ботевград, където времето няма да е много по-дълго, защото пътят е първостепенен и предполага да е в по-добро състояние. Но от там разстоянието е 302 км. Аз лично бих избрал първия вариант.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Лом, Козлодуй, Мизия, Оряхово, Долна Митрополия, пътят е в жестоко състояние, като казвам жестоко е жестоко. Не е за кола, не е за джип, просто не знам за какво е......
Моят съвет е карай през Ботевград и това е.
Моят съвет е карай през Ботевград и това е.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Видин-Димово-Монтана-Враца-Ботевград-Плевен
Лек и безавариен път!

Лек и безавариен път!

- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
Zdravko Zankov написа:Видин-Димово-Монтана-Враца-Ботевград-Плевен
Лек и безавариен път!
Това е маршрута ако искаш да пътуваш без нерви.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте.В събота ще пътувам от Видин за Плевен.Моля за мнение за участъка Враца- Плевен през Борован и Кнежа.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Прекият път от Монтана към с.Борован все още се ремонтира.Минава се,но има яко дупки.
Карай през Враца,преди града,там където пътя става с по две ленти следи табелите за обходния път.Спестява ти време и километри.От там до Плевен нямаш проблеми.Спазвай ограниченията,пътя предразполага за развиване на по-високи скорости.

Карай през Враца,преди града,там където пътя става с по две ленти следи табелите за обходния път.Спестява ти време и километри.От там до Плевен нямаш проблеми.Спазвай ограниченията,пътя предразполага за развиване на по-високи скорости.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ,така ще направя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много благодаря,пътят е супер!