Здравейте колеги !
Имаше някъде подобна тема но не успях да я намеря. Искам да попитам тъй като скоро ми се налага да ходя до София и ще трябва да паркирам някъде около центъра се интересувам къде има платен охраняем надежден паркинг и по точно на коя улица, че да може гпс-а да ме заведе до там :) Ако пък има някоя подобна тема моля публикувайте я тук..
Ще съм Ви благодарен ако ми помогнете
Платен - охраняем паркинг в центъра на София ?
Re: Платен - охраняем паркинг в центъра на София ?
Колега, кажи къде точно в центъра и ще те насоча.
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
aми г/д да е близо до пиротска
- instantaccess
- Автомобил:
- Двигател:
В момента се сещам за платен паркинг на ул. Партений Нишавски. Пада се от страната на мол-а на Стамболийски, което е на две преки от Пиротска (не повече от 10мин.пеша от големите номера на Пиротска).
Там е евтино, пада се някъде 5-6лв. за работен ден.
Другия вариант е на паркинга на мол-а, но там може и да е по-скъпо в зависимост от това колко се бавиш.
Там е евтино, пада се някъде 5-6лв. за работен ден.
Другия вариант е на паркинга на мол-а, но там може и да е по-скъпо в зависимост от това колко се бавиш.
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
има един паркинг на кръстовището на ул. "Цар Самуил" и бул. Тодор Александров. ЦЪК Този ти е на 1 мин. от Пиротска
Ако питаш мен обаче (зависи и от къде влизаш де) спри на подземните паркинги на метрото и от там си хвани метрото до станция "Сердика". Ще си спестиш много нерви. Един има на входа от АМ Тракия, до интер експо център, един на бул. Черни връх, и един мисля че в Надежда на Ломско шосе.
Ако питаш мен обаче (зависи и от къде влизаш де) спри на подземните паркинги на метрото и от там си хвани метрото до станция "Сердика". Ще си спестиш много нерви. Един има на входа от АМ Тракия, до интер експо център, един на бул. Черни връх, и един мисля че в Надежда на Ломско шосе.
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги а тези паркинги охраняеми ли са ?
То не че колата ми е кой знае какво но....
То не че колата ми е кой знае какво но....
- plamikcho
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BLS 2007
siso_k написа:има един паркинг на кръстовището на ул. "Цар Самуил" и бул. Тодор Александров. ЦЪК Този ти е на 1 мин. от Пиротска
Има друг паркинг малко по-напред, който е 1 лв/час. Само завърти в google maps по посока на движението и мръдни една идея напред. На Експо центъра и после с метрото също е добра идея (ако няма да носиш багаж или друго).
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
паркингите на метрото имат видеонаблюдение.
все пак не си оставяй лаптопа на задната седалка ;)
все пак не си оставяй лаптопа на задната седалка ;)
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колеги за помощта :)) както винаги бързи и точни 

Трябва ми платен паркин в близост до МОЛ Сердика. Ако е възможно дайте и телефон за връзка!