Kак е пътя Плевен - Свищов и околностите?
- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
Kак е пътя Плевен - Свищов и околностите?
Някой има ли информация как е пътя Плевен-Белене? Почиства ли се редовно и много ли сняг е натрупало. В сряда през нощта ми се очертава да тръгна към Белене, а нямам вериги. Кой е и най-подходящия маршрут?
Последна промяна от svedbg на Чет 06 яну 2011 15:10, променено общо 1 път.
Re: Пътя Плевен Белене
Незнам дали се почиства и нямам никаква информация за пътя в момента, но аз бих си удължил малко пътя и карам по "царския път" и на Българене свия наляво към Свищов.
Караш и стигаш едно Т - образно кръстовище наляво <- Белене/Деков ; надясно -> Ореш/Свищов.
Заобикаляш с около 12тина км., мисля беше
Пътя се води главен и е по-възможно да е по-добре почистен, макар че аз от там минавал през такива преспи и непочистени пътища, че нищо да не те учудва.По новините, казват че в свищовско има най-много сняг.
Лек път.
Караш и стигаш едно Т - образно кръстовище наляво <- Белене/Деков ; надясно -> Ореш/Свищов.
Заобикаляш с около 12тина км., мисля беше
Пътя се води главен и е по-възможно да е по-добре почистен, макар че аз от там минавал през такива преспи и непочистени пътища, че нищо да не те учудва.По новините, казват че в свищовско има най-много сняг.
Лек път.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
blinder написа:....
+1
но и по този маршрут много внимавай,че има доста опасни завой,също внимавай и на спускането за с.Стежерово при зимни условия е доста опасно
- svedbg
- Контакти:
Пътя от Българене до Белене, май е прекалено осеян с дупки и тесен. Ще си е преживяване явно
Все още се чудя дали да търся вериги 

svedbg написа:Пътя от Българене до Белене, май е прекалено осеян с дупки и тесен. Ще си е преживяване явноВсе още се чудя дали да търся вериги
Последно пътувах около 10 ноември и мога да кажа, че пътя Българене-Ореш е цвете от това което беше лятото.Лятото можеше да си загубиш колата в някоя дупка.Не е перфектен в момента, но се кара сравнително спокойно.
Ванко мисля може да потвърди за дупките

- svedbg
- Контакти:
А ясно значи са го правили, аз точно лятото пътувах и все едно бях на луната с гоуфи
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Така е колега blinder, наистина са пооправили и закърпили доста ями в сравнение с преди! Вчера си говорих с един таксиметров шофьор и той каза, че ако ще си ходя до Плевен от Свищов да мина през друг път (не през Българене или Никопол) а да заобиколя през някакви села посока изхода на Свищов към Търново и после да се включа в русенския път, защото обичайните маршрути не били почистени...Ама все пак до този петък ще дам време да се постопи снега и ще щурмувам Свищов - Българене и ще пиша, ако не пиша...е някъде там ще съм си... 

- vanko_VW
- Двигател:
единственото място на което има сериозни дупки е моста преди с.Ореш,но ти от там няма да минеш
от с.Българене до с.Ореш пътя не е това което беше,не казвам че е перфектен,но е добър за каране
ако си спазваш ограниченията няма да имаш проблеми и пак казвам внимавай на спускането за с.Стежерово ,много опасно място за хора който не са пътували по този маршрут(като почнеш да пускаш не освобождавай от скорост,че долу в ниското вече няма да си в пътя и спускай най-много на 4-та)
лек ден на всички
от с.Българене до с.Ореш пътя не е това което беше,не казвам че е перфектен,но е добър за каране
ако си спазваш ограниченията няма да имаш проблеми и пак казвам внимавай на спускането за с.Стежерово ,много опасно място за хора който не са пътували по този маршрут(като почнеш да пускаш не освобождавай от скорост,че долу в ниското вече няма да си в пътя и спускай най-много на 4-та)
лек ден на всички
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Ванко...кой не е идвал скоро до културния център и просветно средище Свищов...
! Онези мини на моста са закърпени, след като качих една жена малко след Ореш, защото мъжа и чакаше свой познат да донесе джанта и гума след намеса на някоя от дупките...Сега седят гладки, ама има какво още да се желае!
П.П. Скоро път насам? Опа сега видях...изпитите ти почват на 10.01.11 нали?
! Онези мини на моста са закърпени, след като качих една жена малко след Ореш, защото мъжа и чакаше свой познат да донесе джанта и гума след намеса на някоя от дупките...Сега седят гладки, ама има какво още да се желае! П.П. Скоро път насам? Опа сега видях...изпитите ти почват на 10.01.11 нали?
- vanko_VW
- Двигател:
nokiangage написа:П.П. Скоро път насам? Опа сега видях...изпитите ти почват на 10.01.11 нали?
на 10.01 ми е първия и след това всеки понеделник,та чак до 07.02
та в понеделник ще се чуем
- svedbg
- Контакти:
пътя през мечка и другите села си ебало майката
лед и сняг само за добре подготвение 

svedbg написа:пътя през мечка и другите села си ебало майкаталед и сняг само за добре подготвение
Е ние те предупредихме
- svedbg
- Контакти:
да без вашите указания нямаше да знам какво да очаквам
за 2 часа го взех и средна скорост 30км 
- vanko_VW
- Двигател:
това на отиване към Белене,а на връщане от къде и кога ще минаваш, че аз в понеделник ще пътувам към Свищов и да знам как е пътя
- svedbg
- Контакти:
пак по същия път смятам да мина утре сутрин към 5 часа тръгвам