Зимни условия на пътя

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
KKamenov
Автомобил: Golf MK5
Двигател: 1.6 FSI

Зимни условия на пътя

Мнениеот KKamenov » Пон 15 дек 2014 21:55

Здравейте, колеги,

Апелирам към всички колеги от форума да бъдат по-внимателни на пътя... днес за 30 км изминато разстояние между Перник-София ми отнеха на два пъти предимството, в района на черния коз пътя беше като огледало, но това не пречеше на ментално болни шофьори да профучават около мен.... а да не говоря, колко коли с непочистени от скреж стъкла видях, които даже и не се оглеждат... Днес закъснях за работа с 20 минути, но поне съм сигурен, че тези 20 минути няма да фатални за мен или хората около мен... камоли да ми се налага да си оправям колата на връх празниците.....

Краайте разумно! :love.vwclub :a045 :flag_bulgaria

Последна промяна от KKamenov на Пон 15 дек 2014 22:45, променено общо 1 път.

Хри100в
Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
Двигател: AGG 115hp

Re: Зимни условия на пътя

Мнениеот Хри100в » Пон 15 дек 2014 22:12

За съжаление никой не се вслушва в подобен апел и по улиците всичко е джунгла. Днес сигурно 10 пъти ми взеха предимство и дори не разбраха, а ако бях с цистерна примерно :gruebel Да не говорим за масовите летни гуми на всяка 2ра кола :no

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Пон 15 дек 2014 22:35

Наистина е ужасно по пътищата и има много хора, които прекалено много си вярват и не мислят каквато и да е сигнализация за нужна :stumm . За съжаление има част от водачите, купили 15 годишен дръгел по-висок клас и карат тотално нерационално и застрашавайки другите мислейки, че са безмъртни, но лошото е, че естествения подбор си ги чисти тези мърши бавно и за съжаление може да постарадат и нервинни хора в процеса. Напоследък засичам много дрисли под 25 г. с чисто нови Бенц-ове и БМВ-та, които грам не ебават, че има и други участници по тези малки булеварди във Варна примерно. Да не говорим изобщо за пешеходни пътеки - незнайно защо новото CLK печели пред стъпил човек на пешеходната вече :banghead :banghead :banghead. Вчера едно такси са "милимунда" не блъсна дете в детска количка и родителите му на пешеходна пътека :horror. Тъпо и комплексирано племе сме и от това за съжаление само Ние ще си страдаме... В Англия съм карам месец Citroen C-Zero, което си е пълна електричекса пералня, дори и бяла беше, та там пич с последната S65 AMG ми е давал път да мина преди него, въпреки, че той трябваше. :bowdown Това няма да се случи тук никога... :no

Потребителски аватар
anonym0us
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonym0us » Вто 16 дек 2014 0:23

Разберете, че не можете да промените това което е на улицата, нито с теми във форума нито с псуване, нито с клаксони, нито ако слезете и се биете с въпросния без предимство. Моя съвет е, да се пазите и това е. Не си мислете, че като сте с предимство и го изчаластрите сте в правото си, когато дойде чичко милиционер, и на вас ще пише АКТ, че не сте избегнали ПТП-то. Просто трябва да сте над-тези неща, колкото и да е трудно, но няма как да научите "Карача, да Шофира" той си остава КАРАЧ. :a045
И не на последно място, колата е НЕУДУШОВЕН предмет, тя няма как да ви даде път, магарето зад волана го прави. Затова не казвайте този модел кола ми даде път, а шофьора на дадения модел ми направи път. Всичко зависи от магарето зад волана, колата прави това което и нареди магарето зад волана. И няма значение каква е колата, има и от двата видя изключенѝя :mhihi

Потребителски аватар
georgebonev
Автомобил: Golf 3 Variant
Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
Контакти:

Мнениеот georgebonev » Сря 17 дек 2014 19:21

Пътна обстановка

Колеги, в момента има ужасна мъгла в Търговище и областта!
Видимост - почти нулева.
Бъдете особено внимателни, търпеливи и карайте разумно.
:exclaim

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 17 дек 2014 20:56

Повечето от нашето племе намират "идеалната" възможност да избият комплекси,агресия и прочие именно на пътя!Да се покажат колко са "тарикати" като направят завой от средна лента,понеже "баламите" си чакаме в лентата,която трябва! :screwy За съжеление това не можем да го променим!Можем единствено да повишим вниманието си към опазване от идиотите на пътя,блейките,шматките,дрислите!
Една такава ми "сече" пътя като от вътрешно-квартална улица се включва в главен булевард директно в средна лента... :death Сигурно,ако бях шматка като нея щяха да ни пишат в новините!Ама какво да се разправя човек-то да е нещо друго да му го набиеш,ама то... :stumm
Няма оправия с този начин на взимане на СУМПС,"гарниран" с никакъв контрол от по-опитен водач след това!Като за капак родителите/гаджета им прават подаръци за "добре свършена" работа... :no

Потребителски аватар
НарКол
Автомобил: Polo Classic
Двигател: AFT

Мнениеот НарКол » Сря 17 дек 2014 21:10

Клаксона, колеги, клаксона!

За да разберат тия галфони, че са направили грешка. Може би... може би... ще си вземат поука и следващия път ще карат по-внимателно. :a045

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Сря 17 дек 2014 21:15

:mhihi Надух и го почти до вратата и!Милата замръзна на място... :biggrin

Потребителски аватар
vin_d
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vin_d » Чет 18 дек 2014 10:22

georgebonev написа:Пътна обстановка

Колеги, в момента има ужасна мъгла в Търговище и областта!
Видимост - почти нулева.
Бъдете особено внимателни, търпеливи и карайте разумно.
:exclaim

да ве и за сметка на това пешеходците крачат по-пътя виждаш ги направо 1 метър пред колата,нищо,че си на 2ра без газ и караш с 20км.
Ужас нямаме никаква култура на нищо,аз кат вървя ода най-отвътре на пътя по тротоара,даже и ръба на по-оградата ми се иска.Но следващия път ще спирам ще викам и псувам.

Потребителски аватар
Mihailov78
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1900cc Petrol

Мнениеот Mihailov78 » Съб 20 дек 2014 1:13

нищо необичайно, какъвто в живота такъв на пътя. Келеши всякакви и по много. Има ги навсякъде, по всички страни и народи. тук проблема е липсата на контрол, нищо друго. Ако го глобят три пъти по 2000 лв, дали ще се прави на тарикат да изпреварва в завои?

Върни се в “Пътеводител”