Здравейте на всички,
Някой да е ходил на о. Амулиани? Ако да то нека сподели впечатлиения, има ли смисъл да се ходи за 3-4 дена или е по-добре да се ходи на друго място. Има ли забавления
Ако някой е ходил на близко някъде там, то също нека сподели.
Идеята е ако не е много интересно да заобикаляме наоколо.
Също как са къмпингите, чудя се между къмпинг или квартита
Поздрави
Някой да е ходил да почива на о. Амулиани?
- georgesl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Някой да е ходил да почива на о. Амулиани?
Здравей колега, аз съм ходил веднъж. Къмпинг има 1, квартири има. Иначе е голяма скука, няма какво да се прави, по заведенията скъпо...
- JaDaWiN
- Автомобил: [VW Golf 3][VW Passat B5.5]
- Двигател: [AHU 1996 ][AVF 2002]
Аз ще ходя на 5-6-7-8ми септември. После ще разказвам. 

Ейй браво, може да се засечем и аз съм го замислил за съшите дати, но да видим какво ще стане.
Към другият колега, вие къде оставахте на къмпинга или на квартира, дай малко инфо ако може :)
Към другият колега, вие къде оставахте на къмпинга или на квартира, дай малко инфо ако може :)
- georgesl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ходихме на квартира, беше в центъра. Беше юли месец миналата година. Май беше към 60 евро на нощ. Дискотека имаше една, почваше от 1 или 2 часа и беше далече.... и на приятелката ми и стана лошо от завоите до острова....
С две думи на мен не ми хареса, няма да повторя...
С две думи на мен не ми хареса, няма да повторя...
Ясно разбирам :)
Явно ако отидем ще е за 1-2 дена.
Ако някой е ходил на други интересни места из Гърция, моля да сподели, защото явно ще ми се налижи да обикалям!
Явно ако отидем ще е за 1-2 дена.
Ако някой е ходил на други интересни места из Гърция, моля да сподели, защото явно ще ми се налижи да обикалям!
- georgesl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Последно ние ходихме таз година около Вурвуру на 2рия ръкав, ама не мога да се сетя как се казваше къщата... много повече ни хареса. Заведенията бяха добре, имаше купон.
Плажа и той хубав и пред хотела.. там повече ми допадна
Плажа и той хубав и пред хотела.. там повече ми допадна
Точно за там гледах и аз, мисля първо да прескочим за 1-2 дена до острова и после на 2-ри ръкав може би на Вурвуру.
Изглежда че има интересни плажчета наоколо, идеята е плажовете да се гъсто населени, малко гмуркане и те така.
Колко са нощувките където сте спали във Вурвуру? Въобще нещо което да не трябва да пропускаме в региона или наоколо?
Поздрави
Изглежда че има интересни плажчета наоколо, идеята е плажовете да се гъсто населени, малко гмуркане и те така.
Колко са нощувките където сте спали във Вурвуру? Въобще нещо което да не трябва да пропускаме в региона или наоколо?
Поздрави
-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
Здравейте,да се включа и аз. В понеделник заминаваме за Вурвуро.Някой ако е бил там и му се пише да даде някой съвет за заведения,плажове и тн..... Благодаря.
Eee botse, ти ще си моят човек с най-прясна информация, като се върнеш да не забравиш да пишеш :)
-
- Автомобил: Passat B5 2000g
- Двигател: APU
Ще се прибера към края на септември че има и бетон малко да се бърка на вилата
Но от там ще драсна няколко реда.В студия Анна ще сме и нета бил ОК,така че очаквай мнения 

Много ще се радвам ако драснеш някой ред как е там положението, че да знам как стоят нещата.
Ако е удобно, колко плащате на нощувка, защото още се чудя дали ще е на квартира или на къмпинг.
Ако е удобно, колко плащате на нощувка, защото още се чудя дали ще е на квартира или на къмпинг.
- Bucket
- Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
- Двигател:
Ходил съм няколко пъти на каяк на Амулиани, райско, тихо местенце.
Къмпингът се казва Alikes http://www.alikescamping.gr/bg/ вече и на Български език.
Пътуването е леко тегаво, особено от Олимпиада надолу, има завои, но не е нищо страшно.
Самият остров, има прекрасни плажове, този на аликес е чист, приятен, леко шумен, заради баровете.
Самият къмпинг е супер, мисля, че грубо излизаше 8лв на човек, има ток, уарлекс, баните ги чистят нон стоп, достъп с чипове. Има магазинче, което сутрин пекат закуски, цените са супер нормални, Митос беше 0,9 евро. Има и кръчмва, горе-долу става. Плажният бар е скъп, но ако си вземете едно кафе, няма проблем да стоите цял ден на шезлонгите им, дори да си носите бири от магазинчето. Хората са учтиви, английският им е леко лош, но знаят и нашенски.
В самото село, на крайбрежната до пристанището е голямата таверна, цените и са нормални според мен - калмари 8-9 евро, октопо 12, салата 4,5 и т.н.
Говорят нашенски, има няколко много яки бара. препоръчвам белият в края на въпросната крайбрежна, ще го познаеш по синьото осветление.
Мястото е за почивка и спокойствие, не е шумно и няма дискотеки. Подходящо е за компания.
Сезона приключва грубо около 15 септ.
Има вариант за спане и в селото на Атон - Уранополис, пристанището от което тръгват фериботите за острова е Трипити, спали сме на палатка и точно до него на плажа.
За каяк е готино място, за да се иде и до другите острови - Дрена например, където има един бар и може да се плува до друг остров.
Има и едни лодки с двигател под наем - 40 евро на ден, пърпориш където си искаш без капитанско разрешително, за 4-5 човека са.
Питай, ако има друго.
Къмпингът се казва Alikes http://www.alikescamping.gr/bg/ вече и на Български език.
Пътуването е леко тегаво, особено от Олимпиада надолу, има завои, но не е нищо страшно.
Самият остров, има прекрасни плажове, този на аликес е чист, приятен, леко шумен, заради баровете.
Самият къмпинг е супер, мисля, че грубо излизаше 8лв на човек, има ток, уарлекс, баните ги чистят нон стоп, достъп с чипове. Има магазинче, което сутрин пекат закуски, цените са супер нормални, Митос беше 0,9 евро. Има и кръчмва, горе-долу става. Плажният бар е скъп, но ако си вземете едно кафе, няма проблем да стоите цял ден на шезлонгите им, дори да си носите бири от магазинчето. Хората са учтиви, английският им е леко лош, но знаят и нашенски.
В самото село, на крайбрежната до пристанището е голямата таверна, цените и са нормални според мен - калмари 8-9 евро, октопо 12, салата 4,5 и т.н.
Говорят нашенски, има няколко много яки бара. препоръчвам белият в края на въпросната крайбрежна, ще го познаеш по синьото осветление.
Мястото е за почивка и спокойствие, не е шумно и няма дискотеки. Подходящо е за компания.
Сезона приключва грубо около 15 септ.
Има вариант за спане и в селото на Атон - Уранополис, пристанището от което тръгват фериботите за острова е Трипити, спали сме на палатка и точно до него на плажа.
За каяк е готино място, за да се иде и до другите острови - Дрена например, където има един бар и може да се плува до друг остров.
Има и едни лодки с двигател под наем - 40 евро на ден, пърпориш където си искаш без капитанско разрешително, за 4-5 човека са.
Питай, ако има друго.
Ей точно такъв отговор ми трябваше :)
Първоначално ние също бяхме замислили да ходим там на каяк, но няма да казвам какво стана с каяка, защото още ме боли...
На къмпинга има ли минимални нощувки или нещо от сорта?
Има ли смисъл да качвам колата на ферибота или да я оставя в селото(въпреки, че като се замисля ще ми трябва багажа:)
Помниш ли цените на ферито.
Предполагам има места за гмуркане :)
Най-вероятно ще останем 2-3 дена и още 2-3 на друго място, ако си ходил моля дай предложения :)
Първоначално ние също бяхме замислили да ходим там на каяк, но няма да казвам какво стана с каяка, защото още ме боли...
На къмпинга има ли минимални нощувки или нещо от сорта?
Има ли смисъл да качвам колата на ферибота или да я оставя в селото(въпреки, че като се замисля ще ми трябва багажа:)
Помниш ли цените на ферито.
Предполагам има места за гмуркане :)
Най-вероятно ще останем 2-3 дена и още 2-3 на друго място, ако си ходил моля дай предложения :)
На острова или някъде наблизо да рентват скутери(мотори), а не лодки :)