За концерта на ст.Локомотив. Къде може да се паркира.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
За концерта на ст.Локомотив. Къде може да се паркира.
Мисля да си купя билет за концерта на Джордж Майкъл и да ходя да го видя що за птица е. Но... никога не съм ходил на стадион Локомотив и не зная къде мога да се паркирам. Плюс това ще затварят бул. Рожен. Та ми трябва малко помощ от живеещите там а и от тези дето са ходили на концерти там. Варианта с градския транстпорт отпада тъй като след това ще трябва да закарам спътницата ми до тях ...извън София.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Един съвет - паркирай възможно по-далеч от стадиона. Иначе ще има да се изнасяш сума време (поне час и нещо). Всъщност това ще е така, ако концертът е съизмерим по посещаемост с този на Depeche Mode.
Бях паркирал сравнително далече - след кръговото на тригълника - първия светофар вляво (покрай високия блок), малко направо и там покрай блоковете места има бол. Всъщност не е толкова далече, това са 10-тина минути пеша от стадиона. После (след концерта) излизах по уличките около половин час - 45 минути, тези, които бяха спрели до стадиона са се изнасяли поне час и половина-два. Задръстването беше ужасно...
А, и забравете за грАдския транспорт, ако на искате да спите по спирките... За такситата също...
Бях паркирал сравнително далече - след кръговото на тригълника - първия светофар вляво (покрай високия блок), малко направо и там покрай блоковете места има бол. Всъщност не е толкова далече, това са 10-тина минути пеша от стадиона. После (след концерта) излизах по уличките около половин час - 45 минути, тези, които бяха спрели до стадиона са се изнасяли поне час и половина-два. Задръстването беше ужасно...
А, и забравете за грАдския транспорт, ако на искате да спите по спирките... За такситата също...
- Лъвчо
- KMETO
- Автомобил: Passat B5 syncro
- Двигател: AFN
Re: За концерта на ст.Локомотив. Къде може да се паркира.
silent написа:Мисля да си купя билет за концерта на Джордж Майкъл и да ходя да го видя що за птица е. Но... никога не съм ходил на стадион Локомотив и не зная къде мога да се паркирам. Плюс това ще затварят бул. Рожен. Та ми трябва малко помощ от живеещите там а и от тези дето са ходили на концерти там. Варианта с градския транстпорт отпада тъй като след това ще трябва да закарам спътницата ми до тях ...извън София.
Бившото ЗММ-там можеш да паркираш, има голям паркинг
намира се точно преди ОМВ-то посока към стадиана,ако идваш откам
моста надежда

- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
концерт IRON MAIDEN
Колеги, кой ще ходи на истинския хеви метъл концерт на 04.06? Аз съм там (пред сцена/stage), дайте да заформим агитка. Някой да каже от колко часа е най-добре да почнеме да окупираме стадиона?