http://www.dnes.bg/article.php?id=37346
"От 9 юни вечерта /събота/ до 11 юни следобед /понеделник/ ще бъде затворен районът между бул. "Дондуков", "Васил Левски", "Патриарх Евтимий", "Витоша" и малка част от "Княгиня Мария-Луиза" заради посещението на американския президент Буш.
В този участък няма да се допускат лични автомобили.
За кратко време ограничения в придвижването ще има в южната и в югозападната част на София, а късно следобед на 10 юни /неделя/ няма да може да се минава по бул. "Цариградско шосе", но за влизащите в София автомобили са осигурени резервни маршрути.
Въпреки мерките за сигурност, които ще бъдат предприети в столицата във връзка с посещението на президента на САЩ Джордж Буш, е създадена организация, която максимално да облекчи придвижването на жителите и на гостите на София, уверяват от правителствената информационна служба."
та с две думи: Шоуто на Буш ще е целият уикенд (баш уикенд) на живо, така че да не пропуснем нищо, знаменца и плакати ще се раздават на всички КПП-та, хората които ще пътуват е най-добре да се организарат сами, за да не ви "организара" ББ в неделята на палатков лагер до околовръстното. От ООН са обещали наколни палатки, а тоалетни и водоноски няма да има, защото водата сама ще дойде и отмие всичко, малко след като спре да вали около 19:00 часа привечер, за повече информация гледайте времето по "нова".
затворената София
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Audi_RS* написа:Голям смях... какво ще правят тука нагоре в Драгалевци ? А и другото смешно е че полицайте които ще охраняват,ще им бъде отнето оръжието...
Ае стига бе,искренно се надявам да не е истина.Тея доверие на полицията ли ни нямат бе.Как може такова нещо е.Това ще е върха на сладоледа ако стане.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами това ми го каза един колега,бул го чул от Росен Петров от шоуто на оня плешивия,ама не било шега ми много сериозно си говорел...
Не се съмнявам и така да е...
http://news.ibox.bg/pressreview/id_992232855
Цитат от линка:
Същевременно целият център на София ще бъде блокиран заради драконовите мерки за сигурност. Повече от 3000 полицаи са ангажирани в охраната на Буш. Униформените обаче ще бъдат без оръжие. Спецовете ще са разположени буквално на всеки 2 метра от маршрута на американската делегация. На всички ключови кръстовища ще има полицейски патрули.
Не се съмнявам и така да е...
http://news.ibox.bg/pressreview/id_992232855
Цитат от линка:
Същевременно целият център на София ще бъде блокиран заради драконовите мерки за сигурност. Повече от 3000 полицаи са ангажирани в охраната на Буш. Униформените обаче ще бъдат без оръжие. Спецовете ще са разположени буквално на всеки 2 метра от маршрута на американската делегация. На всички ключови кръстовища ще има полицейски патрули.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Audi_RS* написа:Голям смях... какво ще правят тука нагоре в Драгалевци ? А и другото смешно е че полицайте които ще охраняват,ще им бъде отнето оръжието...
- Няма защо да се чудите точно така си е прибират им оръжието утре и им го връщат във вторник

Те и на гвардейците пред президентството им проверяват пушките от Сикрет сървиз да няма някой фишек вътре да им опуши президента

- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Audi_RS* написа:Голям смях... какво ще правят тука нагоре в Драгалевци ? А и другото смешно е че полицайте които ще охраняват,ще им бъде отнето оръжието...Няма защо да се чудите точно така си е прибират им оръжието утре и им го връщат във вторник
![]()
Те и на гвардейците пред президентството им проверяват пушките от Сикрет сървиз да няма някой фишек вътре да им опуши президента![]()
![]()
![]()
Така е, като имате предвид ,че България не се води рискова за него!!!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:тва казах де.А и като знам че си баш до НДКKingpin написа:LILO&STICH написа:кво ти пише в личната карта?Пловдив?Kingpin написа:И аз как се очаква да се прибера вкъщи сега ако не е тайна???????????????????????![]()
![]()
![]()
Да, и колата ми е с РВ номер......![]()
Мамка им мръсна, ше трябва да си седя в Пловдив.....
![]()
![]()
По добре си измисли една разходка до Пловдив, че тука ще се нервираш само

- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
rexpitbul написа:LILO&STICH написа:тва казах де.А и като знам че си баш до НДКKingpin написа:LILO&STICH написа:кво ти пише в личната карта?Пловдив?Kingpin написа:И аз как се очаква да се прибера вкъщи сега ако не е тайна???????????????????????![]()
![]()
![]()
Да, и колата ми е с РВ номер......![]()
Мамка им мръсна, ше трябва да си седя в Пловдив.....
![]()
![]()
По добре си измисли една разходка до Пловдив, че тука ще се нервираш само
Тя разходката е ясна, въпроса е, че другата седмица съм на работа...........