затворената София

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

затворената София

Мнениеот VWGT » Пет 08 юни 2007 14:43

http://www.dnes.bg/article.php?id=37346

"От 9 юни вечерта /събота/ до 11 юни следобед /понеделник/ ще бъде затворен районът между бул. "Дондуков", "Васил Левски", "Патриарх Евтимий", "Витоша" и малка част от "Княгиня Мария-Луиза" заради посещението на американския президент Буш.

В този участък няма да се допускат лични автомобили.

За кратко време ограничения в придвижването ще има в южната и в югозападната част на София, а късно следобед на 10 юни /неделя/ няма да може да се минава по бул. "Цариградско шосе", но за влизащите в София автомобили са осигурени резервни маршрути.

Въпреки мерките за сигурност, които ще бъдат предприети в столицата във връзка с посещението на президента на САЩ Джордж Буш, е създадена организация, която максимално да облекчи придвижването на жителите и на гостите на София, уверяват от правителствената информационна служба."

та с две думи: Шоуто на Буш ще е целият уикенд (баш уикенд) на живо, така че да не пропуснем нищо, знаменца и плакати ще се раздават на всички КПП-та, хората които ще пътуват е най-добре да се организарат сами, за да не ви "организара" ББ в неделята на палатков лагер до околовръстното. От ООН са обещали наколни палатки, а тоалетни и водоноски няма да има, защото водата сама ще дойде и отмие всичко, малко след като спре да вали около 19:00 часа привечер, за повече информация гледайте времето по "нова".

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Пет 08 юни 2007 14:49

Голям смях... какво ще правят тука нагоре в Драгалевци ? А и другото смешно е че полицайте които ще охраняват,ще им бъде отнето оръжието... :D

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Пет 08 юни 2007 15:10

Ауеуеуе, стига ееее, заради тоа мисир застрелян, една седмица няма такава забава, направо се чудя дали да не се изнеса някъде у гората... тееееййй... накрая ше ида и ше му кажа дай една цигара да та е$@ у звездата

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Пет 08 юни 2007 15:13

Audi_RS* написа:Голям смях... какво ще правят тука нагоре в Драгалевци ? А и другото смешно е че полицайте които ще охраняват,ще им бъде отнето оръжието... :D

Ае стига бе,искренно се надявам да не е истина.Тея доверие на полицията ли ни нямат бе.Как може такова нещо е.Това ще е върха на сладоледа ако стане. :evil:

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Пет 08 юни 2007 15:18

Ами това ми го каза един колега,бул го чул от Росен Петров от шоуто на оня плешивия,ама не било шега ми много сериозно си говорел...
Не се съмнявам и така да е...

http://news.ibox.bg/pressreview/id_992232855

Цитат от линка:
Същевременно целият център на София ще бъде блокиран заради драконовите мерки за сигурност. Повече от 3000 полицаи са ангажирани в охраната на Буш. Униформените обаче ще бъдат без оръжие. Спецовете ще са разположени буквално на всеки 2 метра от маршрута на американската делегация. На всички ключови кръстовища ще има полицейски патрули.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 08 юни 2007 15:27

Audi_RS* написа:Голям смях... какво ще правят тука нагоре в Драгалевци ? А и другото смешно е че полицайте които ще охраняват,ще им бъде отнето оръжието... :D
    Няма защо да се чудите точно така си е прибират им оръжието утре и им го връщат във вторник :twisted:
    Те и на гвардейците пред президентството им проверяват пушките от Сикрет сървиз да няма някой фишек вътре да им опуши президента mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 08 юни 2007 15:32

И аз как се очаква да се прибера вкъщи сега ако не е тайна??????????????????????? :evil: :x :x :x

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пет 08 юни 2007 15:33

Теодор написа:
    Няма защо да се чудите точно така си е прибират им оръжието утре и им го връщат във вторник :twisted:
    Те и на гвардейците пред президентството им проверяват пушките от Сикрет сървиз да няма някой фишек вътре да им опуши президента mhihi mhihi mhihi

Така е, като имате предвид ,че България не се води рискова за него!!!

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 08 юни 2007 15:33

Kingpin написа:И аз как се очаква да се прибера вкъщи сега ако не е тайна??????????????????????? :evil: :x :x :x
кво ти пише в личната карта?Пловдив?

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 08 юни 2007 15:34

LILO&STICH написа:
Kingpin написа:И аз как се очаква да се прибера вкъщи сега ако не е тайна??????????????????????? :evil: :x :x :x

Да, и колата ми е с РВ номер...... :? :? Мамка им мръсна, ше трябва да си седя в Пловдив..... :x :x :x

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 08 юни 2007 15:35

Kingpin написа:
LILO&STICH написа:

Да, и колата ми е с РВ номер...... :? :? Мамка им мръсна, ше трябва да си седя в Пловдив..... :x :x :x
тва казах де.А и като знам че си баш до НДК :wink:

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пет 08 юни 2007 15:39

LILO&STICH написа:
Kingpin написа:
LILO&STICH написа:

По добре си измисли една разходка до Пловдив, че тука ще се нервираш само :!:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 08 юни 2007 15:45

rexpitbul написа:
LILO&STICH написа:
Kingpin написа:
LILO&STICH написа:

По добре си измисли една разходка до Пловдив, че тука ще се нервираш само :!:

Тя разходката е ясна, въпроса е, че другата седмица съм на работа........... :evil:

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Пет 08 юни 2007 15:46

аре идвай на събора ;) сега няма оправдание за отсъствие ;)

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 08 юни 2007 16:04

само да ви кажа че ако ще ходите на работа ще ви трябват служебни бележки !!! задължително .. иначе няма да ви пуснат

Върни се в “Пътеводител”